点评:Vanaf het eerste contact voelde het goed; behulpzaam, vriendelijk, altijd te bereieken voor tips etc.
Wij hebben een auto met daktent gehuurd en daarnaast nog een extra tentje. Verder ook een kampeerpakket (tafel, stoelen, kookspullen). Om het een echte familie ervaring te maken kozen wij voor een self-drive. Het was een reis om nooit te vergeten!! Wat is Oeganda een fantastisch mooi land, met dito inwoners. Wij reden vanaf Entebbe door Kampala (hmm een ervaring), naar Lake Mburo. Vervolgens via Queen Elisabeth naar Kibale (chimpansees). Daarna nog Murchinson en Ziwa.
Overal genoten wij van de natuur, de vriendelijk mensen en de prachtige campgrounds (wij waren in een rustige periode, dus dat was echt bonus!). De auto, een landcruiser, bracht ons overal en op een lekke band (ook weer een ervaring) na, was alles positief.
Ga je naar Oeganda dan is het met Roadtrip zeker een aanrader
翻译:从第一次接触开始,感觉就很好;他们乐于助人、热情友好,总是随时提供建议等等。
我们租了一辆车顶帐篷和一个额外的帐篷。他们还提供了一套露营装备(桌子、椅子、炊具)。为了真正体验一次家庭旅行,我们选择了自驾游。这是一次难忘的旅程!乌干达是一个风景如画的国家,人民也同样热情友好。我们从恩德培出发,途经坎帕拉(嗯,这真是一次难忘的经历),到达姆布罗湖。然后途经伊丽莎白女王国家公园前往基巴莱(观赏黑猩猩)。之后,我们又去了默奇森国家公园和齐瓦国家公园。
一路上,我们都享受着大自然的美景、热情友好的人民和美丽的露营地(我们去的时候正值淡季,这真是个意外之喜!)。我们租的陆地巡洋舰带我们去了所有地方,除了爆胎(又是一次难忘的经历)之外,一切都很顺利。
如果你要去乌干达,我强烈推荐Roadtrip这家公司。