点评:Είχα παει με την φιλη μου Σαββατόβραδο για ένα απλό ποτό αφου πληρώσαμε 10€ στην είσοδο και δεν προθυμοποιήθηκε κανένας να μας τοποθετήσει σε κάποιο τραπέζι με αποτέλεσμα να ψαχνόμαστε για το που θα καθίσουμε . Κάποια στιγμή βρήκαμε ένα άδειο τραπέζι (το οποίο δεν ήταν κρατημένο ) ήρθε η σερβιτόρα να παρει παραγγελία και αμέσως μετά έρχεται μια ξανθιά ονόματι Μαρία από την υποδοχή όλο υφάκι και μας ζητούσε να αλλάξουμε θέση ενώ της είπαμε πως περιμένουμε αλλά 2 άτομα . Μας παίρνει από το τραπέζι και μας βάζει να ειμαστε πάνω στο ένα από τα ηχεία του μαγαζιού και οταν δυσανασχέτηθηκαμε για το γεγονός μίλησε άκομψα με αποτέλεσμα να υπάρξει τσακωμός μεταξύ εμου και αυτής. Ήταν ενημερωμένη πως είχαμε παραγγείλει αλλά όλο αυτό δεν την εμπόδισε να μας παει σαυτην την άθλια θέση για το τιποτα. Σαν να μην φτάνανε όλα αυτά περιμεναμε πολλή ωρα το ποτό μας και οταν πέρασε η σερβιτόρα μας είπε «Α εγω τα άφησα τα ποτα στο προηγούμενο τραπέζι σας δεν ήξερα ότι αλλάξατε θέση» και οταν της ζήτησα να μας τα φέρει Η απάντηση της ήταν «Κοπέλα μου εγω δεν ήξερα να πας να τα φερεις εσυ» Για άλλη μια φορά ήρθα σε σύγκρουση ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ με τα πολλά μας φέρνει τα ποτα αλλά επειδή μας είχαν βάλει στην συγκεκριμένη θέση (δηλαδή τα είχαμε τοποθετήσει πανω στο ηχειο) Έπεσε όλο το ποτό πανω μου και έγινα λούτσα
Με λίγα λόγια για μπάτσες και γκόμενες πεταμένες.
翻译:周六晚上,我们在入口处付了 10 欧元后,我和朋友去喝了一杯简单的饮料,但没有人愿意让我们坐在一张桌子旁,所以我们正在寻找座位。在某个时候,我们发现了一张空桌子(没有预订),女服务员过来点菜,紧接着一个名叫玛丽亚的金发女郎从接待处盛装而来,要求我们换座位,而我们告诉她我们正在只等2个人。她把我们从桌子上带走,然后把我们放在商店的一个扬声器上,当我们对此事件感到不安时,她说话很粗鲁,导致我和她之间发生了争吵。她知道我们已经点了餐,但这一切并没有阻止她免费给我们同样的悲惨座位。好像这一切还不够,我们等了很长时间才喝到饮料,当女服务员经过时,她说:“哦,我把饮料放在你前一桌了,我不知道你换了座位”,当我让她把它们带给我们,她的回答是“女孩,我不知道你会把它们带来”我再次与她发生冲突,她给我们带来了饮料,但因为他们有我们把它放在特定的位置(即我们把它们放在扬声器的顶部)所有的饮料都落在我身上,我变成了一条梭子鱼
关于警察和被抛弃的小鸡的几句话。