点评:Echt enorme aanrader, wat was dit gaaf! We werden hartelijk begroet door Kostas en na een goede uitleg gingen we op pad richting de Keri Caves. Wat een prachtige tour! Kostas neemt echt de tijd met veel uitleg, zowel over de omgeving als uitleg en tips over het kajakken. Tijdens de tocht naar de pauze plek zijn er een aantal korte pauzes waardoor dit voor iedereen goed vol te houden is. Heel gaaf dat je met de kajak in grotten kan komen waar bootjes niet in kunnen. De pauzeplek is echt prachtig en heerlijk om te snorkelen (snorkelmaskers zijn inbegrepen). Onderweg maakt Kostas foto's die je allemaal toegestuurd krijgt na de tour. Wij (mijn man en twee kinderen van 9 en 12) hebben echt een geweldige dag gehad en zouden dit zeker weten nog een keer doen als we terug komen op Zakynthos! Ik kan echt geen minpunt bedenken!
翻译:绝对强烈推荐!这真是太棒了!Kostas热情地接待了我们,在详细讲解之后,我们便出发前往Keri洞穴。真是一次绝妙的游览体验!Kostas会花大量时间进行讲解,无论是关于周边环境,还是皮划艇的相关知识和技巧。在前往休息点的途中还安排了几次短暂的休息,这样每个人都能轻松跟上行程。能够乘坐皮划艇进入普通船只无法抵达的洞穴,真是太酷了。休息点真的非常漂亮,非常适合浮潜(浮潜面罩已包含在内)。途中,科斯塔斯会拍照,所有这些照片都会在行程结束后发送给我们。我们一家四口(我的丈夫以及9岁和12岁的两个孩子)度过了极其愉快的一天;下次再来到扎金索斯岛时,我们肯定还会再来体验一次!我真的想不出任何缺点!