点评:Glimrende oplevelse med min otte-årige, som blev optaget af de mange interaktive elementer, efter en informativ modtagelse i receptionen. Min dreng hæftede sig i introen meget ved at man skulle røre og undersøge, ellers gik man glip af en masse. Det var en så god indgangsvinkel til besøget. Prisen er ekstremt overkommelig, og alt er meget gennemført designet, både forståelsesmæssigt og æstetisk. Og så er de interaktive elementer helt relevante og dygtigt indarbejdet. Samlet set giver det en varieret og lærerig oplevelse, for store og små.
Også en fin shop.
Eneste forbehold var en lidt mærkelig oplevelse med caféen, som skiltede med at man kunne købe nogle simple madting, såsom en bolle, men adspurgt virkede personalet lidt undrende og sagde: "Vi sælger ikke mad." Så der var noget i skiltningen der var utydeligt, om ikke andet for mig.
翻译:我和八岁的儿子体验非常棒。在接待处接受了信息丰富的讲解后,他被众多互动元素深深吸引。他尤其喜欢那种需要触摸和探索的入门体验,否则会错过很多东西。这真是一个绝佳的参观开端。价格非常实惠,而且所有设计都非常精良,既符合逻辑又美观。互动元素也与主题完美契合,巧妙地融入其中。总而言之,这里为各个年龄段的人都提供了丰富多彩且寓教于乐的体验。
商店也很不错。
唯一美中不足的是咖啡馆的体验有点奇怪。虽然标牌上写着可以购买一些简单的食物,比如面包,但当我询问时,工作人员似乎有些困惑,回答说:“我们不卖食物。” 所以,标牌上的某些信息可能不太清楚,至少对我来说是这样。