点评:We waren benieuwd naar Mondo Verde, maar eerlijk gezegd viel het park ons een beetje tegen.
Het park is niet heel groot en er zijn relatief weinig dieren. De dieren zitten bovendien allemaal in vrij kleine gebieden, wat niet altijd even prettig oogt. Daardoor vonden we het soms zelfs een beetje zielig.
De tickets kosten normaal €26,50 of €28,50 all inclusive, maar dat is wat ons betreft niet helemaal terecht. Voor slush en koffie moet je eenmalig een bekertje kopen. De koffie vonden wij bovendien niet lekker. Frisdrank kost minimaal €3,-. Ook de plattegrond kost nog eens €2,-.
Friet en snacks kosten ongeveer €2,-. We wilden heel graag een pannenkoek eten, maar daar stond zo’n enorme rij dat we het hebben opgegeven. Bovendien waren er ontzettend veel wespen rond het eetgedeelte. De slush kun je wat ons betreft ook overslaan: die vonden wij ook simpelweg vies.
Het spraypark is absoluut het leukste onderdeel van Mondo Verde. Vooral met kinderen is dat echt een succes. De rest van het park vonden wij eerlijk gezegd wat suf en weinig bijzonder.
Ook het souvenirgedeelte viel tegen. Er is geen echt winkeltje; er staan vooral bakken met willekeurige knuffels en speelgoed waar je iets uit kunt zoeken. Dat komt nogal knullig over.
Het personeel spreekt voornamelijk Engels, maar is verder vriendelijk en behulpzaam.
Conclusie: leuk om een keer gezien te hebben, vooral vanwege het spraypark, maar voor deze prijs zouden wij niet nog een keer gaan. Eenmalig leuk, maar voor ons geen tweede bezoek.
翻译:我们原本对Mondo Verde充满期待,但说实话,这个公园有点让我们失望。
公园面积不算大,动物数量也相对较少。而且所有动物都被关在相当小的区域里,看上去不太和谐,有时甚至让人觉得有些可怜。
门票价格通常为26.50欧元或28.50欧元(全包价),但在我们看来这个价格并不完全合理。至于冰沙和咖啡,则需要另行购买杯子。此外,我们认为咖啡也不好喝。软饮料的价格至少为3欧元。地图也需要额外支付2欧元。薯条和零食的价格约为2欧元。我们很想吃煎饼,但排队的人实在太多,最后只好放弃了。而且用餐区周围有大量的黄蜂。至于冰沙,我们认为也可以跳过不试:我们觉得它实在难喝。
喷雾公园绝对是Mondo Verde最有趣的组成部分。尤其带着孩子的话,这里真的很受欢迎。说实话,我们认为公园的其他部分有些乏味,没什么特色。
纪念品区也令人失望。那里并没有真正的商店;主要是一些摆放着各式各样毛绒玩具和玩具的盒子,顾客可以从中挑选。这显得相当简陋。