点评:Een geweldige dag gehad in familie park Mondo Verde , vriendelijk personeel , park is netjes verzorgd , nieuwe attracties toegevoegd , vele dieren verblijven vernieuwd en zeer netjes onderhouden/ verzorgd , het all-in eten en drinken was goed en keuze genoeg voor deze prijs, wij snappen niet dat hier verschillende bezoekers over zeuren, en nog erger flink klagen , ik raad die personen aan om maar eens naar een ander pretpark te gaan en dan de prijzen te vergelijken , o.a. pretpark in Tilburg , Slagharen , Duinrell enz enz , we zijn omstreeks 10.00 uur binnen gekomen en rond 16.00 uur vertrokken en hebben een geweldige dag gehad , nogmaals verwacht voor deze prijs geen culinair 5 gangen diner , het personeel hier doet zijn uiterste best om het de bezoekers naar de zin te maken , en als je er dan nog een fijn zonnetje bij hebt op eind april met 18 graden dan kan je dag niet meer stuk , komen zeker nog terug. Verder heb ik om mij heen alleen maar tevreden volwassenen en kinderen gezien , absoluut geen gezeur en geklaag.
翻译:我们在蒙多维德家庭公园度过了美好的一天。工作人员热情友好,公园维护得很好,新增了一些游乐设施,许多动物圈舍也进行了翻新,维护得非常整洁。全包式餐饮很不错,而且在这个价位上选择很多。我们不明白为什么有些游客会抱怨,甚至大声叫嚷。我建议这些人去其他游乐园比较一下价格,比如蒂尔堡、斯拉格哈伦、杜因雷尔等地的游乐园。我们早上10点左右到达,下午4点左右离开,玩得很开心。再次强调,不要指望这个价位能吃到精致的五道菜晚餐。这里的工作人员竭尽全力让游客满意,再加上四月底阳光明媚,气温18度,简直完美。我们一定会再来的。此外,我看到周围的大人和孩子都很满意。绝对不允许抱怨或发牢骚。