点评:Güneydoğu’da görev yapan memur bir çift olarak, Mardin gezimizde tesadüfen girdiğimiz bu şirin dükkandan çıkarken yüzümüzde kocaman bir gülümseme olduğunu fark ettim. Bademli süryani çöreği ve süryani çayı enfesti, aromalı ve baharatlı bir çayın bu kadar hafif ve lezzetli olması beni çok şaşırttı, pek çok yerde içtiğimiz süryani kahvesi zehir gibi acıyken Kana Shop’ta gerçek bir süryani kahvesinin nasıl olduğunu öğrenmiş olduk çok beğendim, ayrıca dükkana girer girmez çok farklı bir havası olduğunu hemen hissediyorsunuz, oturunca tam karşıda Paolo Veronese'nin Kana’da Düğün tablosu karşılıyor sizi, süryani kültürünü çok güzel yansıtan içten, güler yüzlü, neşeli, sıcak kanlı bu insanları yaydıkları güzel enerjiden dolayı tanımanızı tavsiye ederim, öyle güzel bir sohbet ortamı oluştu ki, artık Mardin’e gittiğimizde Marhias’a yani Kana Shop’a uğramadan dönmüyoruz. Bir de biz oraya ne zaman gitsek günümüz çok güzel geçiyor🥰
翻译:作为一对在东南部工作的公务员夫妇,当我们离开这家可爱的商店时,我注意到我们脸上挂满了灿烂的笑容,这是我们在马尔丁旅行期间偶然进入的。亚述杏仁面包和亚述茶非常美味,我很惊讶芳香辛辣的茶如此清淡可口,虽然我们在很多地方喝的亚述咖啡苦涩如毒,但我们了解到什么是真正的亚述咖啡。就像在Kana Shop一样,我很喜欢它,一进店就立刻感觉到它有一种很不一样的气氛,当你坐下来时,Paolo Veronese的《Cana的婚礼》欢迎你。认识这些真诚、微笑、开朗、热血的人们,他们很好地体现了亚述文化,因为他们传播的良好能量,所以现在,当我们去的时候,已经创造了一种美好的交谈氛围。马尔丁,我们离开时必须先去Marhias,即Kana Shop。每当我们去那里时,我们都会度过美好的一天🥰