点评:קודם כל כבר מההתחלה אספו אותנו משדה התעופה למלון כשנחתנו במנאוס, ונתנו לנו רשימת המלצות למלונות במנאוס. לואיס, איש הקשר שלנו, היה זמין לכל שאלה ודיבר אנגלית מושלם. קשה מאוד לסכם את החוויה, בעינינו היא הייתה מושלמת, החל מהארוחות הטעימות, הלינה בלודג׳ עם חדרים עם מיזוג אוויר, ומיטות נוחות והסיורים המדהימים של פאולו, המדריך המנוסה שליווה אותנו מההתחלה ועד הסוף ולימד אותנו כל כך הרבה על הטבע באזור. רצינו לראות חיות בטבע ופאולו עשה הכל כדי לספר לנו את החוויה הזאת, בין אם זה לעצור את הסערה כשרואים תנינים, או עצלנים או כל חיה שראינו בדרך. הרגשנו שפאולו מנוסה מאוד ויש לו ידע רב באמזונס, הוא ענה לנו על כל שאלה על האמזונס. הכל הרגיש מאורגן היטב, לא היה חסר כלום. נהנינו מאוד ואנחנו מאוד ממליצות להגיע לאמזונס דרך Amazon Gero Tours. תודה על חוויה בלתי נשכחת. לינוי ודוראל :)
翻译:首先,从我们抵达玛瑙斯机场到酒店,他们从一开始就非常用心。他们安排了专车接我们,并给了我们一份玛瑙斯酒店推荐清单。我们的联系人路易斯随时解答我们的疑问,而且英语说得非常流利。这次旅行体验难以用语言来概括,在我们看来,它堪称完美。从美味的餐食,到配备空调和舒适床铺的旅馆住宿,再到经验丰富的导游保罗带我们进行的精彩游览,一切都令人难忘。保罗全程陪伴我们,并为我们讲解了许多关于当地自然的知识。我们渴望亲眼目睹野生动物,而保罗也竭尽所能地为我们讲解,无论是看到鳄鱼、树懒,还是沿途遇到的其他动物,他都耐心地为我们讲解。我们感觉保罗经验丰富,对亚马逊了如指掌,他解答了我们所有关于亚马逊的问题。一切都安排得井井有条,没有任何遗漏。我们度过了一段美好的时光,强烈推荐大家通过亚马逊杰罗旅游公司(Amazon Gero Tours)来体验亚马逊之旅。感谢你们为我们带来如此难忘的体验! Linoy 和 Doral :)