点评:Η εμπειρία μας με την Snowsummit ήταν απλά φανταστική και ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Για μία ολόκληρη εβδομάδα γυρίσαμε την Ελβετία, ανακαλύψαμε μαγευτικά χωριά στις Άλπεις, απίστευτα τοπία και εικόνες που μοιάζουν βγαλμένες από καρτ ποστάλ.
Τεράστιο μπράβο όμως αξίζει στην οδηγό μας, την Άννα, η οποία ήταν πραγματικά το highlight του ταξιδιού! Επαγγελματίας, πάντα χαμογελαστή, οργανωμένη, με απίστευτη γνώση και αγάπη για αυτό που κάνει. Μας έκανε να νιώθουμε άνετα από την πρώτη στιγμή, φρόντιζε τα πάντα και είχε πάντα τη διάθεση να μας εξηγήσει, να μας καθοδηγήσει και να μας μεταδώσει τον ενθουσιασμό της.
Χάρη σε εκείνη το ταξίδι δεν ήταν απλώς μια εκδρομή, αλλά μια εμπειρία γεμάτη όμορφες στιγμές, γέλιο και αναμνήσεις που θα θυμόμαστε για πάντα. Σίγουρα θα ξαναταξιδεύαμε με την Snowsummit και σίγουρα με την Άννα οδηγό! Την συστήνουμε ανεπιφύλακτα!
翻译:我们与Snowsummit的旅行体验简直棒极了,远远超出预期!整整一周,我们游览了瑞士,探索了阿尔卑斯山脉中如梦似幻的村庄,欣赏了令人叹为观止的壮丽景色,仿佛置身明信片中。
然而,最值得称赞的还是我们的导游Anna,她绝对是这次旅行的亮点!她专业、笑容满面、做事井井有条,知识渊博,并且对工作充满热情。从我们踏入Snowsummit的那一刻起,她就让我们感到宾至如归,她把一切都安排得妥妥当当,总是乐于为我们讲解、指导,并与我们分享她的热情。
多亏了她,这次旅行不仅仅是一次简单的游览,更是一次充满美好瞬间、欢声笑语和难忘回忆的精彩体验,这些都将永远铭刻在我们心中。我们一定会再次选择Snowsummit,也一定会再次选择Anna作为我们的导游!我们强烈推荐她!