点评:Als je opzoek bent naar een privé chauffeur voor tijdens je reis in Sri Lanka, zouden wij Kamal absoluut aanraden. Kamal is een ongelofelijk lieve, gepassioneerde en geduldige man, die tijdens onze reis perfect voor ons heeft gezorgd. Als je een afspraak maakt is hij altijd op tijd! Daarnaast is hij erg flexibel met het maken van plannen en een algemene planning voor je reis.
Hij luistert erg goed naar je vragen en wensen, en heeft altijd goede adviezen als het gaat om activiteiten, bezienswaardigheden, restaurants en hotels. Door Kamal hebben we plekken gezien die we zelf nooit hadden gevonden en zijn we veel te komen geworden over de cultuur en geschiedenis van Sri Lanka. Hij deed er alles voor om ervoor te zorgen dat wij ‘s avonds weer blij en tevreden in ons bedje lagen.
Wij hebben met z’n zessen 15 dagen met Kamal gespendeerd, en tijdens deze dagen heeft hij meer dan duidelijk gemaakt dat hij deze 5 sterren beoordeling absoluut verdiend! Na twee weken samen heeft hij ons zelfs nog bij hem thuis uitgenodigd om samen te lunchen. Dit was een super leuke ervaring, en laat perfect zien wat voor open en vriendelijke man Kamal is. Bedankt dat je ons jouw mooie land hebt laten zien Kamal, we hebben heel erg genoten van alle moment samen❤️
翻译:如果您正在为斯里兰卡之旅寻找私人司机,我们绝对推荐Kamal。Kamal是一位极其友善、热情且耐心的男士,在我们旅行期间他照顾得无微不至。只要提前预约,他总能准时出现!此外,他在安排行程及制定整体旅行计划方面也极为灵活。
他会认真倾听您的问题与需求,在推荐各项活动方面也能给出很好的建议。景点、餐厅和酒店。多亏了卡马尔,我们看到了许多靠自己绝对发现不了的地方,也对斯里兰卡的文化和历史有了很多了解。他竭尽全力确保我们每晚都能开心满足地回到床上。
我们六个人和卡马尔一起度过了15天,在这段时间里,他充分证明了自己绝对配得上这五星评价!在一起度过两周后,他甚至邀请我们去他家共进午餐。那是一次超级愉快的体验,也充分体现了Kamal是个多么开朗友善的人。感谢你带我们游览你美丽的祖国,Kamal,我们非常享受一起度过的每一刻❤️。