点评:Mijn man en ik hebben menig attractiepark bezocht, maar Heide-Park is helaas een van onze slechtste ervaringen.
Het was de dag dat we bezochten gelukkig rustig waardoor de wachttijden meevielen, maar de wachttijden die we hadden vielen geregeld langer uit dan op de borden stond en de operations waren traag. We waren er in de periode dat er veel schoolreisjes zijn en dat hebben we gemerkt, er waren overal tieners die zich echt misdroegen en overal voordrongen. Personeel doet hier niks mee.
Ook het aanbod van de attracties viel tegen, er staan veel oude oncomfortabele achtbanen en de infills zijn ook niet spectaculair. Van de paar banen die wel nieuwer waren (Flug der Dämonen en Krake) staan betere exemplaren in Nederland. Er is nauwelijks thematisering en de aankleding die er is voelt heel erg goedkoop aan. Veel geeft een gevoel van vergane glorie. Alleen de Peppa Pig- en Hoe tem je een draak-gedeelten zijn leuk aangekleed.
Van entertainment is weinig sprake, we hebben twee piraten gezien waarvan er een ballondieren vouwde en de ander stond popliedjes te zingen met een gitaar.
Het eten was prima, we hebben bij Wirtshaus des Admirals gegeten. Grote porties voor wat je betaalt.
Al in al is dit voor ons een één keer en nooit meer. Zeker niet de moeite waard voor de volledige prijs!
翻译:我和丈夫去过很多游乐园,但很遗憾,海德公园是我们最糟糕的体验之一。
幸运的是,我们去的那天人不多,所以排队时间不算太长,但实际等待时间往往比指示牌上显示的要长,而且运营效率很低。我们去的那段时间正好是学校旅行高峰期,这一点我们深有体会;到处都是行为不端的青少年,他们插队,工作人员却对此视而不见。
游乐设施的选择也令人失望;有很多老旧且不舒服的过山车,而且其他游乐设施也乏善可陈。少数几个比较新的项目(例如“恶魔之翼”和“克拉克”)在荷兰也有更好的选择。这里几乎没有任何主题装饰,仅有的装饰也显得非常廉价,很多地方都给人一种昔日辉煌不再的感觉。只有“小猪佩奇”和“驯龙高手”区域装饰得还算不错。娱乐活动也少得可怜;我们看到两个海盗,一个在折气球动物,另一个在弹吉他唱流行歌曲。
食物还不错,我们在海军上将餐厅 (Wirtshaus des Admirals) 吃的。分量足,价格也合理。
总而言之,这次体验仅此一次,以后绝不会再来了。绝对不值这个价!