点评:Πως θα φτάσετε:πηγαίνοντας προς Κάρυστο, στην διασταύρωση του Μαρμαρίου θα στρίψετε αριστερά(όχι προς Μαρμάρι ακριβώς απέναντι) προς Ποθι.Θα πάρετε τον μοναδικό δρόμο μέχρι να βρείτε μια διχάλα όπου θα πρέπει να στρίψετε αριστερά (υπάρχει πινακίδα προς Ποθι, Γιαννίτσι) όχι προς Παραδείσι.Θα περάσετε μέσα από το Ποθι και το Γιαννίτσι. Μετά από το Γιαννίτσι ο δρόμος είναι αρκετά στενός με στροφές για 10 λεπτά. Η συνολική διαδρομή από την διασταύρωση είναι 25 λεπτά.
Η παραλία:πολύ όμορφη, αρκετά μεγάλη με βοτσαλάκι και ωραία άμμο, βαθαίνει γρήγορα και απότομα και πεντακάθαρη.Τα νερά είναι κρυστάλλινα και το μόνο μειονέκτημα της είναι ότι την πιάνει ο βοριάς. Εμείς πήγαμε με 2 και 3 μποφόρ και ήταν μια χαρά.Υπαρχουν μερικοί κατασκηνωτές χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα ενώ μαζεύτηκε αρκετός κόσμος(Κυριακή) το μεσημέρι. Υπάρχει καντίνα η οποία έχει και φαγητό όμως θα πρέπει να κλείσετε τραπέζι πριν έρθει πολύς κόσμος.
Η πρόταση μου είναι ότι αξίζει να πάτε να την δείτε κάντε το σαν μονοήμερη, μπορείτε να συνδυάσετε φαγητό είτε στο Ποθι είτε στο Παραδείσι και μπορείτε να πάτε για ένα παγωτό ή καφέ στο Μαρμάρι, στα Στύρα ή στον Αλμυροπόταμο.
翻译:如何到达:前往卡里斯托 (Karysto) 方向,在马尔马里 (Marmari) 交界处左转(不要直接前往对面的马尔马里 (Marmari)),朝波蒂 (Pothi) 方向行驶,直到找到一个岔路口(有指示牌)。 Pothi、Giannitsi)不去天堂。您将经过Pothi 和Giannitsi。经过 Giannici 后,路很窄,有 10 分钟的弯道。从路口出发的总行程为 25 分钟。
海滩:非常美丽,很长,有鹅卵石和细沙,深度迅速而陡峭,海水清澈见底,唯一的缺点是它是北方的。我们去了 2 和 3 Beauforts,中午有很多人聚集,但没有造成任何问题。有一个食堂也有食物,但是你应该在很多人来之前预订一张桌子。
我的建议是值得去看看,作为一日游,你可以在 Pothi 或 Paradeisi 结合食物,你可以去 Marmari、Styra 或 Almyropotamos 吃冰淇淋或咖啡。