点评:Voor bijna al het vervoer tijdens onze rondreis op Sri Lanka hebben we gebruikt gemaakt van de diensten van Mr. Taxi. Via Whatsapp deden we een aanvraag voor een rit waarop Mr. Taxi snel terugkwam met een samenvatting van de aanvraag en de prijs. Ook was het mogelijk om op bepaalde plekken langere tussenstops te maken. We werden dan afgezet om een plek te bezoeken terwijl de bagage veilig in de Van kon blijven. Op de afgesproken plaats en tijd werden we dan weer opgepikt. Via Whatsapp met de chauffeurs was het ter plaatse ook mogelijk om ons eerder op te laten halen.
De chauffeurs waren allemaal op tijd (of waren er vaak nog eerder), waren erg vriendelijk maar bovenal reden ze erg netjes en veilig door het soms hectische verkeer. Ik zou iedereen aanraden om bij Mr. Taxi het vervoer te regelen op Sri Lanka.
翻译:在斯里兰卡旅行期间,我们几乎所有的交通出行都使用了Mr. Taxi的服务。我们通过WhatsApp叫车,Mr. Taxi很快就回复了,并提供了行程概要和价格。在某些地点,我们还可以停留更长时间。他们会把我们送到目的地,让我们自己去参观,而我们的行李则安全地留在车里。之后,他们会在约定的时间和地点接我们。我们也可以通过WhatsApp与司机预约提前接送。
所有司机都非常准时(甚至经常提前到达),而且非常友好。最重要的是,他们在有时拥堵的交通中驾驶得非常谨慎安全。我强烈推荐大家在斯里兰卡旅行时选择Mr. Taxi来安排交通。