点评:הגעתי לאסנקה בעקבות הצלחה גדולה שהייתה לי בעבר במציאת מדריכים דרך אתר למטייל, והחוויה הזו בהחלט המשיכה את הקו החיובי.
אסנקה ענה כמעט מיד לפנייה הראשונה, ולאחר שהסברתי לו מה אנחנו מחפשים – הוא שלח במהירות תוכנית מפורטת, מסודרת וברורה, כולל תמונות, שתאמה בדיוק את הבקשות שלנו. ביקשנו לשלב ביקור אצל ידידה טובה שלנו באזור כפרי, יחד עם מגוון טיולים ברחבי סרי לנקה, וכן מיניבוס שיתאים לכל בני המשפחה – וכל זה בוצע בצורה מושלמת.
בפועל, קיבלנו טיול מדהים: מיניבוס נוח, ממוזג ונגיש, מסלול מגוון ומעניין שכיסה את כל מה שרצינו – ואף מעבר לכך. אסנקה הפגין לאורך כל הדרך מקצועיות, גמישות ויכולת התאמה לצרכים שלנו בזמן אמת.
חשוב לי לציין במיוחד את האופי ההגון והישר של אסנקה, ואת המחירים ההוגנים שהציע. מעבר לכך, נתקלנו במקרה שבו המצלמה של הבן שלי אבדה, וכבר שחררנו את האוטובוס. אסנקה לא היסס, חזר ברכב האישי שלו ולקח את הבן לחפש את המצלמה – מחווה שממש לא מובנת מאליה.
בסיכומו של דבר, הבחירה באסנקה ולבנות את הביקור שלנו בסרי לנקה סביבו הייתה החלטה מצוינת. אני ממליץ עליו בחום לכל מי שמתכנן טיול בסרי לנקה ורוצה מדריך אמין, מקצועי ונעים, שממש אכפת לו מהמטיילים שלו.
翻译:我之前通过旅游网站成功找到过导游,这次联系Asanka的经历也延续了之前的良好势头。
Asanka几乎立即回复了我的第一次咨询。我向他说明了我们的需求后,他很快就发来了一份详细、条理清晰的行程计划,包括照片,完全符合我们的要求。我们希望将拜访一位住在乡村地区的好友、斯里兰卡境内的各种旅行以及一辆适合全家人乘坐的小巴结合起来——所有这些都完美地实现了。
事实上,我们获得了一次非常棒的旅行:一辆舒适、配备空调且无障碍的小巴,一条丰富多彩、充满乐趣的行程路线,涵盖了我们想要的一切,甚至超出了预期。在整个旅程中,Asanka展现出了专业、灵活和能够实时调整以满足我们需求的能力。
我尤其要提到Asanka诚实坦率的为人以及他提供的合理价格。此外,我们遇到了一件小事:我儿子的相机丢失了,而我们已经还车了。阿桑卡毫不犹豫地开着自己的车回来,带着儿子去找相机——这种举动真是令人难以置信。
总而言之,选择阿桑卡并围绕他安排我们的斯里兰卡之旅是一个绝佳的决定。我强烈推荐他给任何计划前往斯里兰卡旅行,并希望找到一位可靠、专业、热情且真正关心游客的导游的人。