点评:Mijn dochter en ik hebben zowel een 1 uurs rit als de 2 uurs rit bij zonsondergang gemaakt. We hebben zelf een eigen paard in Nederland en zijn best kritisch. We ervaarden de ranch als zeer professioneel. Het is een familiebedrijf, warm, netjes, professioneel en erg belangrijk met oog voor de paarden. De paarden zijn goed verzorgd, staan lekker in de wei en niet uren vast in de warmte zoals ik bij een andere ranch heb ervaren. Ook de ritten worden goed begeleid. De groep van de zonsondergangsrit was best groot, daarom gingen er drie instructeurs mee. Veiligheid staat voorop. het was een prachtige rit, door een natuurgebied en langs een meer. De ervaren ruiters konden kiezen voor een galop. Daar werd zelf de singel opnieuw gecontroleerd, dit gaf een fijn en veilig gevoel. De ritten zijn voor iedereen toegankelijk omdat er echt rekening wordt gehouden met ieders niveau. Daar worden ook de paarden op afgestemd. Tijdens het galopperen mochten de minder ervaren ruiters even wachten met de andere begeleiders. De paarden waren super braaf. Onze jongste dochter heeft met een pony aan de hand gestapt, dat vond ze leuk. De dochter van de eigenaren kan behoorlijk goed Engels. Al met al een hele fijne en bijzondere ervaring. Wat ons betreft een echte aanrader!
翻译:我和女儿分别体验了时长1小时和2小时的日落骑乘。我们在荷兰拥有自己的马,因此对各项服务也相当挑剔。我们认为这家牧场非常专业。这是一家家族企业,氛围温馨、环境整洁且专业,最重要的是非常关心马匹的福祉。马儿们得到了悉心照料,能在草地上自由活动,而不会像我在另一家牧场看到的那样,在炎热的天气里被拴着好几个小时。骑乘过程也得到了妥善的引导。黄昏骑行团的人数相当多,因此有三名教练随行。安全始终是第一要务。这是一次美妙的骑行,穿行于自然保护区并沿着湖畔行进。经验丰富的骑手们可以选择疾驰。途中还重新检查了马鞍带,这让人感觉既舒适又安全。这些骑行活动对所有人开放,因为组织者切实考虑了每位参与者的水平,马匹的选择也与之相匹配。在疾驰环节,经验较少的骑手可以和其他向导一起稍作等待。马儿们都非常温顺听话。我们最小的女儿牵着一匹小马走路,她觉得这很有趣。马场主人的女儿英语说得相当不错。总的来说,这是一次非常愉快且特别的体验。对我们而言,绝对值得推荐!