点评:Vi var en familie på fire som booket tur med katamaran fra Balestrate. Vi har vært på snorkling og båttur på tidligere ferier og så frem til dette. Det var utrolig flott å se delfiner rundt båten, og at man ble servert mat og drikke. For oss var det imidlertid slitsomt med konstant partymusikk, spesielt da ungene våre ble svært sjøsyke pga bølgene. Sjøsyken kunne ikke personalet noe for, men jeg måtte instendig be om å senke volumet på musikken. Det hjalp litt, før de skrudde opp igjen. Det hele endte med at en av personalet måtte ro oss i land med SUP, da sjøsyken ikke gav seg. Det var imponerende hvordan vi ble rodd i land over bølgene av en som jobbet på båten. Det kan være lurt å huske på at det kan være bølger dersom man blir sjøsyk, og dropp turen hvis du ser for deg å sitte å snakke for det er ikke lett med den høye musikken. Dykkemaskene var heller ikke helt gode og lakk inn vann. Ellers var opplegget svært godt, og maten så ut til å være god.
翻译:我们一家四口预订了从巴莱斯特拉特出发的双体船之旅。以往度假时我们也进行过浮潜和乘船活动,因此对这次旅行满怀期待。能看到海豚在船周围游动,还能享用食物和饮料,真是棒极了。不过,持续不断的派对音乐让我们感到有些疲惫,尤其是当海浪变大后,我们的孩子严重晕船。工作人员对此无能为力,但我不得不一再请求他们把音乐音量调低。这样稍微起了点作用,可之后他们又把音量调高了。最后,由于晕船症状始终没有缓解,船上的一名工作人员不得不用桨将我们划回岸边。令人钦佩的是,那位船上工作人员竟然能顶着海浪把我们安全划上岸。需要注意的是,如果容易晕船,船上可能会有波浪,所以如果你觉得自己会坐立不安、无法交谈的话,最好还是放弃这次行程,毕竟现场音乐声很大,根本没法聊天。另外,潜水镜的质量也不太好,还会进水。除此之外,整个行程安排得相当不错,食物似乎也挺美味的。