een perfect georganiseerde, leuke en actieve groepsactiviteit in een toffe omgeving, met sterke begeleiding die zorgt vo
The Gathering BV, Paintball, Lasershooting, Airsoft and Bushcraft的点评
点评:We hebben de verjaardag van mijn zoon gevierd met een paintballactiviteit, en eerlijk… volgens mij heeft de helft van de familie nog blauwe plekken, maar wat een topdag! 😄
Vanaf het begin zat alles goed. De organisatie was super: al mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord, en het plannen verliep zo vlot dat ik bijna begon te denken dat het té goed ging (spoiler: dat was ook zo).
Ter plaatse werden we opgevangen door “de general” – en die naam is absoluut terecht. Hij legde alles uit alsof we ons voorbereidden op een militaire missie, maar dan met een flinke dosis humor. Hij hield alles perfect in de gaten en zorgde ervoor dat iedereen mee was… zelfs de mensen die dachten dat ze gewoon rustig gingen toekijken (niemand ontsnapt 😄).
De locatie in de bossen maakte het helemaal af. Ideaal om je te verstoppen, verrassingsaanvallen te doen en familieleden eindelijk eens “legaal” te beschieten. Pure therapie 😉
Kortom: fantastisch georganiseerd, super begeleiding en een geweldige setting. Absoluut een aanrader — tenzij je niet tegen een beetje competitie (of verfkogels) kan!
翻译:我们用彩弹射击活动庆祝了我儿子的生日,说实话……我觉得家里一半的人身上都还带着淤青,但这真是太棒了!😄
一切都完美无瑕。组织工作做得非常出色:我的所有问题都得到了快速清晰的解答,计划进行得如此顺利,以至于我都开始怀疑是不是太顺利了(剧透:确实如此)。
到达后,我们受到了“将军”的接待——这个称呼绝对名副其实。他讲解得就像我们在准备一场军事任务一样,但又不失幽默。他密切关注着每一个细节,确保每个人都参与其中……甚至包括那些原本只想安静观看的人(谁也逃不掉😄)。
树林里的场地更是锦上添花。这里是绝佳的藏身之处,可以发动突袭,还能“合法地”射击家人,换换口味。简直是完美的疗愈方式😉
总之:组织得井井有条,指导到位,场地也棒极了。强烈推荐——除非你受不了竞争(或者彩弹射击)!