点评:Yüksek fiyat, çok kötü hizmet ve %12 servis ücreti
Yorum:
Maalesef bizim için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Toplam 10.259,20 TL hesap ödedik. Buna rağmen aldığımız hizmet ödediğimiz rakamın kesinlikle karşılığı değildi.
Şezlonglarımızdan bazıları kırıktı. Türk kahvesi siparişimiz yaklaşık 45 dakika gelmedi, sorduğumuzda siparişin unutulduğu anlaşıldı. Daha sonra gelen kahveler de soğuktu. Kolalar sıcak geldi. Çocuklar için söylediğimiz patates kızartmaları da soğuk servis edildi.
Bütün bunların üzerine 9.160 TL olan hesabımıza ayrıca %12, yani 1.099,20 TL “servis ücreti” eklendi. Bu ücrete işletmede açıkça itiraz ettik ve iadesini istedik. Yetkililer, servis ücretinin menüde belirtildiğini söyleyerek iade talebimizi kabul etmediler.
Özellikle bu kadar yüksek bir hesap ödeyip bu seviyede hizmet aldıktan sonra ayrıca 1.099,20 TL servis ücreti ödemek bizim açımızdan kabul edilebilir değildi.
Yaşadıklarımızı belgeleyen hesap/fiş fotoğrafları elimizde mevcut. Konuyla ilgili ilgili resmi mercilere de başvuruda bulunduk.
Bizim deneyimimiz maalesef son derece olumsuzdu. Bu nedenle tekrar tercih etmeyi düşünmüyoruz.
翻译:价格高昂、服务极差,还有12%的服务费
评价:
很遗憾,这次体验让我们大失所望。我们总共支付了10,259.20土耳其里拉。但所得到的服务显然完全配不上这个价格。
我们的一些躺椅是坏的。我们点的土耳其咖啡约45分钟才送来,询问后才得知订单被遗漏了。后来送来的咖啡也是冷的。可乐也是热的。我们为孩子点的薯条也是冷着端上来的。除此之外,在我们原本9,160 TL的账单上,还额外加收了12%即1,099.20 TL的“服务费”。我们当场对这一收费提出异议并要求退款。但工作人员称服务费已在菜单上注明,因此拒绝了我的退款请求。
尤其是在支付了如此高额的费用并获得了相应水准的服务之后,再额外支付1,099.20 TL的服务费对我们来说是不可接受的。
我们手头有能证明上述情况的账单/收据照片。我们就此事也向相关官方机构进行了申诉。