点评:De route en de omgeving was prachtig, maar de service kan volgens ons veel beter. Het personeel bestond uit twee jongeren die meer aandacht hebben voor hun telefoon dan voor de klant. De kwaliteit van de fietsen was slecht. Waren diverse onderdelen stuk. We kregen ook geen andere want deze waren gereserveerd voor ons.
De parkeerplaats ter plaatse is betaald, maar is voor vreemden niet duidelijk (ergens in een hoekje staat een oude betaalautomaat met een klein bordje er boven). Medewerkers attenderen je daar ook niet op.
Medewerkers geven ook geen uitleg over de elektrische fiets. Je krijgt geen kaartje of route beschrijving. De fietsen waren nog vies van de vorige gebruik.
We wilden in verband met de slechte weersvoorspelling graag omboeken naar een andere dag. We hadden drie dagen daarvoor een mail gestuurd, een sms gestuurd, gebeld (voicemail ingesproken) en via de website een bericht gestuurd, maar kregen 12 uur van te voren pas een mailtje met de tekst "Hallo, dat is niet mogelijk". Je kunt wel opnieuw reserveren en betalen. Dus helemaal niet flexibel en meedenken met de klant.
Bij terugkomst ruim voor sluitingstijd (16:30 uur en sluitingstijd is 18:00 uur) alles op slot en niemand meer aanwezig. Nergens een bordje of papiertje wat hiervan de reden is. Uiteindelijk naar een nummer gebeld die op een reclamebord stond. Blijken de medewerkers even een korte pauze te hebben ingelast. We moesten de sleutels maar in een kleine brievenbus doen en konden vertrekken.
Voor ons een hele vreemde en bijzondere ervaring.
翻译:路线及周边环境非常优美,但我们认为服务还可以做得更好。工作人员只有两个年轻人,他们把更多注意力放在手机上而非顾客身上。自行车的质量也很差,有很多部件都坏了。我们也没能拿到其他自行车,因为它们都被预留给我们使用了。
现场的停车场需要付费,但对于外来者来说不太容易找到(在一个角落里有个老式的缴费机,上面有个小牌子)。工作人员也不会提醒你这一点。
他们也不会对电动自行车进行任何说明。你不会得到任何地图或路线说明。那些自行车上还留有前一位使用者留下的污迹。
由于天气预报不佳,我们希望改期。三天前我们发过邮件、发过短信、打过电话(留下了语音留言),还通过网站发送了信息,但直到活动前12小时才收到一封邮件,内容仅为:“您好,”。“那是不可能的。”不过您可以重新预订并付款。也就是说,他们一点都不灵活,也不为顾客着想。
我在关门时间前很早就回来了(16:30,而关门时间是18:00),结果所有地方都锁上了,一个人也没有。到处都找不到任何说明原因的告示或纸条。最后我拨打了广告牌上的号码,才知道原来员工们只是短暂休息了一下。我们只需把钥匙放进一个小邮筒里,就可以离开了。
对我们来说,这是一次非常奇怪且特别的经历。