点评:Sayın Yetkili,
Mekânınızın sakin ve son derece güzel olduğunu belirtmek isterim. Ancak, 11 yaşındaki bir çocuğun içeri alınmamasını açıkça bir ayrımcılık olarak değerlendiriyorum.
Bu yaşta bir çocuğun, kurallara saygı göstermeyi ve uygun şekilde davranmayı bilmesi gerekir. Bu nedenle bu uygulamayı kesinlikle doğru bulmuyor ve kabul etmiyorum.
Biz özellikle buraya, bu güzel bahçeye sahip kafeyi ziyaret etmek için uzaktan geldik.
Ancak web sitenizde bu kural ana sayfada açık ve net bir şekilde belirtilmemektedir; yalnızca gizli bir şekilde, son menü kısmında, küçük yazılarla 15 yaş altı çocukların kabul edilmediği belirtilmektedir. Bu nedenle bu durumu önceden fark etmemiz mümkün olmadı ve mağdur olduk.
Bu yüzden, girişimizin reddedilmesi nedeniyle oluşan masraflarımızın kim tarafından karşılanacağını öğrenmek istiyorum, çünkü özellikle burayı ziyaret etmek istemiştik.
Ayrıca, benzer bir durumun başkalarının da başına gelmemesi adına, bu bilginin web sitenizin ana sayfasında açık ve büyük harflerle belirtilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Saygılarımla.
翻译:尊敬的先生/女士: