点评:Η παραλία είναι πανέμορφη, φανταστική.
Φτάσανε 10ΑΜ.
Κάναμε το λάθος να καθησουμε στις πρώτες ξαπλώστρες όπως κατεβαίνεις MORENO snack bar ,Ήταν 40 ευρώ το σετ για τις ξύλινες ξαπλώστρες στην μπροστά σειρά και 39 ευρώ για τις πίσω. Ρωτήσαμε για μια εχτρα και μας έφερε σαν μεγάλο μαξιλαρι για εξτρα 10 ευρώ. Ανεβήκαμε να φάμε κάτι στο back bar και είχε 39 ευρώ ελάχιστη κατανάλωση και το κλαμπ σάντουιτς το είχαν 15 ευρώ.
Πριν κάναμε μια βόλτα στην παραλία και κοιτάξαμε τιμές και αν πας κάτω στην παραλία προς τα δεξιά οι ξαπλώστρες ήταν 20 ευρώ το σετ. Τέρμα στην παραλία δεξιά οπως Κατεβαίνεις υπάρχει ένα πολύ καλό εστιατόριο SEA SKY. Πήγαμε εκεί το κλαμπ σάντουιτς ήταν 8 ευρώ , πολύ καλό φαγητό, το προσωπικό πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό . Ξαναπήγαμε το βράδυ για φαγητό .
Η παραλία είναι φανταστική με άμμο και ρίψη! Είχε κυμα ολη μέρα αλλά ήταν φανταστική. Το τοπίο είναι τρομερό και το ηλιοβασίλεμα υπέροχο !
翻译:这片海滩美极了,棒极了。
现在时间是上午10点。
我们犯了个错,一下来就坐在了MORENO小吃吧附近的第一个遮阳椅上。前排木制躺椅的套餐价格是40欧元,后排的则是39欧元。我们又询问了能否加一个,结果对方给我们拿来一个类似大枕头的东西,收费10欧元。之后我们上楼去后吧吃点东西,那里的最低消费要求是39欧元,而俱乐部里的三明治售价则是15欧元。我们先在海滩上转了转,看看价格。如果你沿着海滩向右走,就会发现日光浴躺椅的价格是20欧元一套。在海滩最右侧的尽头有个很不错的餐厅,叫SEA SKY。我们去那里吃了三明治,价格8欧元,食物非常美味,服务员也彬彬有礼且乐于助人。晚上我们又去那里用餐了。
这片海滩棒极了,有细沙,还有海浪!虽然一整天都有浪,但仍然非常棒。这里的景色很壮观,日落也美极了!