点评:Έκλεισα την αεροπορική εκδρομη για Ροδο το Πάσχα και πλήρωσα και την προαιρετική εκδρομη στη Συμη.Δυστυχως ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας δικού μου ανθρώπου με ανάγκασε να ακυρώσω την εκδρομη.Αποδεχτηκα να χάσω τα χρήματα για τα εισιτήρια και για το ξενοδοχείο αλλά ζήτησα να μου δώσουν πίσω τα 150€ που πλήρωσα έξτρα για τις ξεναγήσεις μια και αυτές θα γίνονταν και χωρίς εμάς.Αρνηθηκαν και μάλιστα μου είπαν να ταξιδέψω και αν πεθάνει ο δικός μου άνθρωπος να πάρω ένα αεροπλάνο και να γυρίσω.Αναρωτιεμαι αν η κυρία στο γραφείο άφηνε τον αδερφό της στην εντατική για να πάει βόλτα.Δεν έκανε καμια προσπάθεια να βοηθήσει την κατάσταση ακομη και όταν της πρότεινα να αλλάξει ημερομηνία στο ξενοδοχείο έστω και για λιγότερες μερες.Πληρης αδιαφορία και σκληροτητα.Εγω έχασα 1330€ αλλά αυτοί έχασαν έναν καλό πελάτη και πάνω από ολα την αξιοπρέπεια τους και προτείνω στους επόμενους πελάτες να είναι προσεχτικοι.
翻译:我预订了复活节去罗德岛的机票,还额外支付了去锡米岛的自费游览费用。不幸的是,我的一位朋友突发重病,不得不取消了游览。我接受了机票和酒店费用的损失,但要求退还我额外支付的150欧元游览费用,因为即使没有我们,游览也照常进行。他们拒绝了,甚至还让我继续旅行,如果我的朋友去世了,就自己坐飞机回来。我真怀疑那位办公室的女士是不是把她还在重症监护室的哥哥丢下自己出去散步了。即使我建议她更改酒店的入住日期,哪怕只缩短几天,她也丝毫没有提供任何帮助。真是冷漠无情。我损失了1330欧元,但他们失去了一位忠实客户,更重要的是,他们失去了尊严。我建议其他顾客务必谨慎。