点评:Właśnie skończyliśmy nasz pierwszy himalajski trekking- Poon Hill dostosowany w pełni do potrzeb naszej rodziny- podróżowaliśmy z dwójką dzieci - 1,5 roku i 4 lata. Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że wybraliśmy agencję Shikhar Adventure. Już od pierwszego kontaktu mogliśmy przekonać się o ich profesjonalnym podejście. Trekking był idealnie "uszyty na miarę". Zaplanowane odległości adekwatne. Nasz przewodnik Sun Bahadur stworzył bardzo rodzinną, ciepłą atmosferę. Wychodził z inicjatywą, był bardzo pomocny. Małe gesty takie jak pomoc z założeniem nosideł, podanie kijków- to wszystko sprawiło, że czuliśmy się w pełni zaopiekowani. Nasi chłopcy pokochali też portera, który nam towarzyszył i chętnie się z nimi bawił. To był piękny czas! Szczerze polecamy agencję oraz naszego przewodnika i portera.
翻译:我们刚刚结束了第一次喜马拉雅徒步之旅——布恩山徒步,全程根据我们一家四口(两个孩子,一个1岁半,一个4岁)的需求量身定制。我们非常庆幸选择了Shikhar Adventure旅行社。从第一次联系开始,他们专业的服务就给我们留下了深刻的印象。徒步路线完全符合我们的需求,行程安排也恰到好处。我们的向导Sun Bahadur营造了一种温馨如家的氛围。他积极主动,乐于助人。一些小细节,比如帮我们背上背带、递上登山杖,都让我们感到无比安心。孩子们也很喜欢陪同我们的背夫,和他们一起玩耍。这是一次非常棒的体验!我们强烈推荐这家旅行社、我们的向导和背夫。