点评:Besøgte Kræmmerhuset i Maj 2024, men måtte tilbage igen i Maj 2025 og det fortrød vi ikke. Der er så smukt og den fornemme ro der er over haven gør bare noget.
De har forstået at tilføje nyt og deres måde at sætte blomster, keramik og glas sammen i bedene er bare super god. Fugle livet i haven tilføjer også noget ekstra. Når man er der må man også besøge huset med butik som virkelig har noget at byde på og de fleste kommer ud med lidt indkøb og ja en kop kaffe med kage til at nyde i haven må man jo også have.
Talte med ejeren/kunsteneren, keramikeren om den store agerhøne hun var ved at lave for et år siden, vi måtte se det færdig produkt en stor og meget flot agerhøne som allerede var solgt, hun berettede om den svære proces og var med rette stolt og glad for slut resultatet.
Vi kommer igen og er man på Bornholm så kør til Kræmmerhuset.
翻译:2024年5月我们参观了克雷默庄园,但2025年5月我们又去了一次,而且一点也不后悔。庄园太美了,花园里那种优雅宁静的氛围令人心旷神怡。
他们懂得如何增添新意,将鲜花、陶瓷和玻璃巧妙地融合在花坛中,效果极佳。花园里的鸟儿也为这里增添了别样的风情。到了那里,一定要去庄园里的商店逛逛,那里琳琅满目,大多数游客都会买些东西带走。当然,在花园里享用一杯咖啡和一块蛋糕也是必不可少的。
我们和庄园的主人兼艺术家——陶艺家——聊起了她一年前制作的那只大鹧鸪。我们有幸看到了成品,一只硕大而美丽的鹧鸪,当时已经售出。她向我们讲述了制作过程中的种种艰辛,并对最终的成果感到无比自豪和欣慰。
我们一定会再次光临。如果您有机会来到博恩霍尔姆岛,一定要驱车前往克雷默庄园。