点评:Ik had een surprise ballonvlucht georganiseerd voor mijn zoon. Ik weet dat hij graag wou mee varen, maar het kwam er nooit van. Dus heb ik C-AIR ballonvluchten gecontacteerd of ik een vlucht kon boeken tijdens de ballonfeesten in Sint-Niklaas want mijn zoon verjaart 2 september. Er was plaats en ik heb direct gezorgd dat alles in orde was om de vlucht door te laten gaan. De dag van zijn verjaardag, hadden wij afgesproken om naar de ballons te gaan kijken. Ik wist welk uur ik klaar moest staan en 1uur ervoor ben ik met mijn zoon iets gaan drinken daar heb ik hem zijn enveloppegeschenk afgegeven, eerst was hij verbouwereerd, was dit echt?? daarna bedankte hij mij en was heel enthousiast ....tot....ik zij oké Sven je mag je dan nu klaar maken, want je mag nu mee tijdens de vluchten op de markt en mee met de andere ballons omhoog voor je ballonvlucht, eerst geloofde hij mij niet, maar ik verzekerde hem dat wij nu echt moesten doorgaan, toen kreeg hij de tranen in zijn ogen. Het werd voor hem heel werkelijk toen wij in groep samen wachten en ik zei dat ik ook mee ging en dan werd er afgeroepen dat wij naar onze ballon C-AIR mochten gaan die ze op het marktplein aan het opentrekken waren . Wij hielpen mee met de ballon vast te houden met het vullen van de lucht tot hij recht kwam, we werden in de mand geholpen en een beetje nadien mochten wij al omhoog. Ik stuurde berichtjes naar familie om via de stadscamera te kijken. We zijn langs scheerders van kerkhoven die richting uit gegaan, belsele, sinaai....heel mooie uitzichten, foto's genomen uit de ballon, waar wij wisten dat familie woonden, om hun die later te laten zien. zo genoten. Het landen was een avontuur op zijn eigen, zoeken naar een geschikt plaatske, waar zeker een weg is waar je weg kon....Mijn zoon zijn certificaat staat nu te pronken in zijn glazen kast. met een mooie foto van de ballonvlucht. Geschenk super geslaagd, nogmaals een dikke dank u wel voor C-AIR balloon, dit vergeten we nooit !!!
翻译:我为儿子安排了一次惊喜的热气球之旅。我知道他一直很想体验,但始终没能成行。9月2日是儿子的生日,所以我联系了C-AIR热气球公司,询问能否在圣尼克拉斯的热气球节期间预订一次飞行。他们说有空位,我立刻确认一切安排妥当,确保飞行顺利进行。生日当天,我们约好一起去看热气球。我知道自己需要提前多久准备,所以提前一个小时,我和儿子去喝了点东西。在那里,我把装在信封里的礼物递给了他。他一开始愣住了,难以置信,这是真的吗?然后他向我道谢,兴奋不已……直到……我说:“好了,斯文,你可以准备一下了,因为你可以去集市参加热气球之旅,和其他热气球一起升空。”他一开始不相信,但我向他保证我们真的要出发了,这时他的眼眶里噙满了泪水。当我们一起等待的时候,我告诉他我也要去,这时广播通知我们可以去登上C-AIR的热气球了。热气球正在集市广场充气。我们帮忙扶着气球,直到它直立起来。之后,有人帮我们坐进吊篮,过了一会儿,我们就被允许升空了。我给家人发了信息,让他们通过城市摄像头观看。我们朝着那个方向飞过舍尔斯德斯·范·科霍芬、贝尔塞勒、锡奈……沿途风景美不胜收。我们在家人居住的地方拍了照片,准备以后给他们看。我们玩得非常开心。降落本身也是一次冒险,我们得找到一个合适的地方,确保能安全降落……现在,我儿子的证书和一张热气球飞行的漂亮照片一起,被他骄傲地展示在他的玻璃柜里。这份礼物非常成功,再次衷心感谢C-AIR热气球公司,我们永远不会忘记这段美好的经历!