点评:Wat een fijne plek! ❤️ Ik kan Tri-Bikram Yoga echt alleen maar aanraden. Zelf ben ik geen super ervaren yogi, maar het leek me leuk, leerzaam en ontspannen om een retreat van 4 dagen te doen. Tijdens de yogalessen was er veel persoonlijke aandacht en zagen PK en Anand in één keer welke delen van het lichaam stijf/flexibel waren. Hier konden we dus mee aan de slag: uitdagend maar effectief. Bijzonder wat je in een paar dagen voor elkaar kan krijgen!
Naast de yoga was ook de rest van de retreat top: ochtendwandelingen met prachtig ochtendlicht, een heerlijke Ayurvedische massage, super vers en lekker eten en drinken en een rustige plek vlakbij Pokhara met mooi uitzicht op Fewa lake en de stad.
Je voelt je meteen thuis bij de familie. Door de aandacht en de gezelligheid is het een warm bad waar je met een glimlach komt en met een nog grotere glimlach weggaat 😊
Ik kom zeker nog een keer terug! Bedankt 🙏
翻译:多么美好的地方!❤️ 我真心推荐Tri-Bikram Yoga。我本人并非经验丰富的瑜伽练习者,但参加为期四天的静修营感觉既有趣又有益身心,还能放松身心。瑜伽课上,老师们给予了我们很多个性化的指导,PK和Anand很快就能看出我们身体哪些部位僵硬或灵活,然后针对性地进行练习:虽然很有挑战性,但效果显著。短短几天就能取得如此大的进步,真是令人惊叹!
除了瑜伽之外,静修营的其他安排也堪称一流:清晨在美丽的晨光中漫步,享受舒适的阿育吠陀按摩,品尝新鲜美味的食物和饮品,以及在博卡拉附近一处可以欣赏费瓦湖和城市美景的静谧之地。
你会立刻感受到宾至如归的温暖。感谢老师们的悉心关怀和热情待客,就像被温暖的拥抱包围,带着微笑而来,带着更加灿烂的笑容而去😊
我一定会再来的!谢谢🙏