点评:Een TOP Hotel. Een aanrader heerlijk en schoon en mooi en luxe en top , hele lieve en vriendelijke bediening. Heerlijk ontbijt de eitjes , omelet werd zo aan de tafel gebracht hoe je ze wilde hebben maakte ze klaar voor je , heerlijke verse sappen , werden vers voor je in de slow User gemaakt wortel gember selderie bieten appel , je kan het zo gek niet noemen , de dame die het voor ons maakte , stond als we aankwamen al voor ons te persen , echt geweldig Wij voelde ons echt verwend , ook hebben we veel van de lunch daar gebruik gemaakt. Ook heerlijk , als je maar iets anders wilde dan hoe het op de kaart stond werd het naar jou wensen bereid , op het zee
Bad , of strand kwamen ze iedere dag met wat lekkers langs. De ene keer heerlijk vers fruit , een andere keer een ijsje. Stond altijd heerlijk koud water bij het zee
Bad mocht je gratis pakken. Ook aloe vera en factor 50 mocht je gratis en voor niets gebruiken. Onbeperkt strand handdoeken echt geweldig.
Iedere dag schone bedden , pantoffeltjes stonden ‘s avonds weer klaar naast je bed evenals weer schone handdoeken. Alle gordijntjes hadden ze dan voor je gesloten airco op de juiste temperatuur
De lampjes gedimd ,gewoon geen woorden voor
En zo vriendelijk allemaal , en zo schoon , wij hopen heel snel weer dit hotel te mogen bezoeken, dank aan al het personeel van hotel anantara lawana voor de prachtige week die wij met zijn 10 e bij jullie hebben mogen verblijven. Groetjes de 5 stellen uit Holland
翻译:顶级酒店。强烈推荐,环境优美、干净整洁、豪华舒适,品质一流。服务非常贴心友好。早餐美味可口;鸡蛋和煎蛋卷会直接送到餐桌,完全按照您的要求烹制。鲜榨果汁是用慢速榨汁机现场榨取的:胡萝卜、生姜、芹菜、甜菜根、苹果——应有尽有。为我们榨汁的女士在我们到达时就已经在为我们榨汁了,真是太棒了。我们感觉自己受到了无微不至的款待。我们也经常在那里享用午餐。午餐同样美味;如果您想吃菜单上没有的菜,他们会根据您的要求烹制。每天,酒店都会在海水泳池或沙滩上送来美味的点心。有时是新鲜水果,有时是冰淇淋。海水泳池里总是备有冰凉的池水,您可以免费享用。芦荟和SPF 50的防晒霜也都是免费的。沙滩巾无限量供应,真是太棒了。床铺每天都会打扫干净,晚上床边还会放好拖鞋和干净的毛巾。他们已经为您拉上了所有的窗帘,空调温度也恰到好处。
灯光昏暗,简直无法用语言形容。
每个人都非常友善,房间也干净整洁。我们希望很快能再次入住这家酒店。感谢安纳塔拉拉瓦纳酒店全体员工,让我们一行十人在这里度过了美好的一周。来自荷兰的五对夫妇致以问候。