点评:Stelletje oplichters!!
Een vrienden en ik hadden tickets voor een comedy show bij deze comedy club op woensdagavond 15 oktober.
Vol goede zin en zin om een avondje te lachen komen we aan bij het pand om vervolgens een lullig briefje te zien hangen op de deur dat de show gecanceld is. Erg vervelend, kan gebeuren. Ik voor de zekerheid nog even gebeld om te checken of dit echt het geval was. Helaas. Ze zouden zsm contact met ons opnemen ivm de compensatie voor de gekochte tickets.
We zijn nu een maand verder en we hebben nog steeds het geld niet terug. Er is vanuit de comedy club zelf nooit contact met ons opgenomen. Ik heb zelf een mail gestuurd, daar nooit antwoord op gekregen. Een aantal keer gebeld, waarop geen gehoor. En via Instagram is het me wel gelukt om heel afentoe een reactie te krijgen, maar telkens met loze beloftes en grotendeels werd ik daar ook genegeerd.
Wees dus gewaarschuwd mensen!
翻译:一群骗子!!
我和朋友买了10月15日星期三晚上这家喜剧俱乐部的演出票。
我们兴高采烈地来到俱乐部,满心期待着一个充满欢笑的夜晚,结果却发现门口贴着一张很滑稽的告示,说演出取消了。真是气死我了,不过这种事也难免发生。为了确认,我打电话过去确认了一下。结果他们说会尽快联系我们,告知我们门票的退款事宜。
现在已经过去一个月了,我们还没收到退款。喜剧俱乐部那边根本没联系我们。我自己发了邮件,也没收到回复。我打了好几次电话,还是没人接。我在Instagram上倒是收到了一些回复,但每次都是空头支票,基本上都被人无视了。
所以,大家一定要小心!