点评:Asla motorlu bir taşıtla gitmeyin yolun aracınıza zarar vermeme ihtimali -1500 sert kaya ve taslar var yol üzerinde lastiğinizi yarabilir yağ deposunu parçalanabilir delinebilir aracınızın yan yüzeylerini kesinlikle çizdirdiniz biz tamponu yolda bıraktık maket bıçağı ile bagzi yerlerini kestik bazı yerlerini bantla koli bandı ile yapıştırmak zorunda kaldık neyseki biz şanslıydık bandımız vardı ama yok ben ilada geleceğim derseniz eğer zenginseniz suziki jimnlye veya orta halliyseniz kısa lada jip ile veyahayut cherokee turu dar ve çok yüksek olmayan bu tip jeep turu araçlarla gelmeniz uygun olacaktır binek otomobile veya diğer motorlu taşıtlara uygun değildir zaten belli bir noktadan sonrası özel mülktür ve bekçi kopekleri vardır açık bir motorlu taşıt atv veya motorsiklet gibi girmeye kalkarsanız mazallah oranızı buranızı kaptirabilrisiniz selametle
翻译:千万不要开机动车。这条路损坏车辆的概率很低——路面上有坚硬的岩石和碎石——你可能会扎破轮胎、撕裂或弄破油箱,车身侧面也肯定会被刮花。我们的保险杠就掉在路上了;我们不得不用美工刀割掉一些部分,再用胶带粘住其他部分。幸好我们带了胶带。但如果你非要来,如果你经济条件允许,最好开铃木吉姆尼,或者短款拉达吉普或切诺基之类的车——车身窄且高度不高。这里不适合轿车或其他机动车通行。过了某个地方,就属于私人领地,而且有看门狗。如果你试图驾驶敞篷机动车(例如全地形车或摩托车)进入,天哪,你可能会受伤。小心!