点评:Har haft en fantastisk tur rundt i Sri Lanka. Vi har haft den perfekte guide/chauffør. Depal.
Vi har set en masse og vandret på meget smukke turer. Fra Adams Peak som var en hård vandretur til Rathna vandfaldet og på Horton Plains. Dejlige ture med start tidligt om morgenen.
Depal vores rigtig gode guide sørgede for alt. Hvis vi havde lyst til massage så arrangerede han det til meget rimelige penge på super steder. Ville vi køre f.eks. vanilje var det løst ved næste stop.
Vi spiste ofte lokalt på små restauranter langs vejen. Alt vi havde lyst til kunne lade sig gøre. Vi kan varmt anbefale turen som vi tog hvis du er til en aktiv ferie og vil lære Sri Lanka at kende lidt mere.
Du får ikke en bedre guide end Depal som er rigtig god til engelsk. Han ved en masse om landet, dyr, plante, befolkningen og historien.
翻译:我们在斯里兰卡度过了一段精彩的旅程。我们的导游兼司机德帕尔(Depal)堪称完美。
我们看到了许多美景,并在风景如画的步道上徒步旅行。从颇具挑战性的亚当峰(Adams Peak)到拉特纳瀑布(Rathna Waterfall),再到霍顿平原(Horton Plains),我们都体验了绝佳的徒步之旅。清晨出发,一路风景优美。
我们优秀的导游德帕尔把一切都安排得井井有条。如果我们想做按摩,他会在价格合理的优质场所帮我们安排。如果我们想开车兜风,比如想喝香草,他会在下一个目的地帮我们解决。
我们经常在沿途的小餐馆品尝当地美食。我们想要的一切都能得到满足。如果您正在计划一次充满活力的假期,并且想要更深入地了解斯里兰卡,我们强烈推荐我们这次的旅行。
您绝对找不到比德帕尔更好的导游了,他的英语非常流利。他对这个国家、动物、植物、人民和历史都非常了解。