点评:Mooie plek voor de kinderen om te spelen en gezellig om lekker in het zonnetje buiten te zitten. De winkel is leuk en wij vonden het heel fijn te zien hoe de schapen werden gemolken. Er waren ook hele kleine lammetjes, zo schattig!
Helaas liep bij het afrekenen iets mis, ik weet nog steeds niet wat want ik had niet naar het bonnetje gevraagt (want de meneer had nog alles herhaalt wat wij hadden genuttigt - er was per ongeluk een tweede cappuchino op het bonnetje die hij dan zei er afgehaald te hebben). Pas thuis bedacht ik dat het wel heel duur was. Wij hebben contant een fooi gegeven, en rekenden 37.80 EUR met de pin af voor 2 keer chocolademelk (ik dacht er stand 3 E per stuk), 1 keer cappuchino (3.25 E), 1 keer frietjes (4.50E), een keer halloumie sticks (8 E) en twee biertjes (iets tussen de 4.50 en 6.50 denk ik per bier). Dus 9.25 EUR voor warme dranken, 12.50 voor eten, en 9-13 E voor bier - dus max 30.75 - 34.75 EUR. Ik vraag me af of dan automatisch een percentage fooi word bijgerekend? Ik zal volgende keer toch maar het bonnetje meenemen. Alsnog was het een fijne middag, en wij komen zeker weer terug. :-)
翻译:孩子们玩耍的好地方,也很高兴坐在外面晒太阳。这家商店很不错,我们真的很喜欢看到羊被挤奶。还有很小的小羊羔,好可爱!
不幸的是,结帐时出了点问题,我仍然不知道是什么原因,因为我没有索要收据(因为这位先生重复了我们消费的所有东西 - 收据上意外地有第二杯卡布奇诺,然后他说收据在那里)。已收集)。回到家才发现原来这么贵。我们给了现金小费,并用卡支付了 37.80 欧元,购买了 2 杯巧克力牛奶(我以为每份 3 欧元)、1 杯卡布奇诺咖啡(3.25 欧元)、1 份薯条(4.50 欧元)、一次哈卢米芝士棒(8 欧元)和两瓶啤酒(我认为每瓶啤酒的价格在 4.50 到 6.50 之间)。热饮 9.25 欧元,食物 12.50 欧元,啤酒 9-13 欧元 - 所以最多 30.75 - 34.75 欧元。我想知道是否会自动添加百分比小费?下次我带收据就可以了。尽管如此,这仍然是一个美好的下午,我们一定会回来的。 :-)