点评:Nevetséges! Félrevezetően reklámozták, hogy szigetes karszalaggal be lehet lépni ingyenesen a fesztivál időtartama alatt. Direkt írtam külön emailt, mivel bíztam benne, hogy nem az ai chatbottal kell felvennem a kapcsolatot, mint a telefonos "asszisztens" aki egy robot. Nem tudom hogy robot, vagy ember írta a választ, mindenesetre a válaszában ez volt: "akkor is igénybe veheted ezt a kedvezményt, ha a karszalagod egy korábbi napra szólt" szó szerint. Emellett facebookon is írtunk neki és az szintén ezt a hamis információt mondta. Így elmentünk, majdnem 3 órát utaztunk és közölték velünk, hogy "a chatbot tévedhet". Ez volt az a pont, amikor eldöntöttem, hogy soha többé nem megyek ide, természetesen nem fizettem ki az irreálisan drága, 6-7000 forintos jegyet, hanem elmentem és soha többet nem jöttem vissza. Még elnézést sem kértek.A nemtörődöm hozzáállás kiborított. Emellett felháborított, hogy nincs lehetőségem felvenni a kapcsolatot egy élő emberrel, így van kire fogni a félrevezető információkat. Mindössze ezt a felettébb negatív tapasztalatomat szerettem volna megosztani és bízom benne, hogy ha legközelebb ilyen kedvezmény lesz változtatnak a fogalmazás módján, vagy esetleg valós információval válaszolnak, hogy mások ne kerüljenek hozzám hasonló helyzetbe. Senkinek nem kívánom.
翻译:太可笑了!他们误导性地宣传说,凭岛屿手环便可在节日期间免费入场。我特意发了封邮件,因为我相信不必像通过电话联系那位“助手”那样,再去和AI聊天机器人沟通。我不知道回复是机器人还是人写的,但回复内容确实是:“即便你的手环是为之前某天准备的,你依然可以享受此优惠。”一字不差。此外,我们还在脸书上给他留言,结果他也给出了同样的虚假信息。于是我们出发了,花了将近3个小时的路程,结果他们却告诉我们“聊天机器人也可能会出错”。就在那时,我下定决心再也不会来这里了。当然,我没有购买那张价格离谱、要价6000到7000福林的门票,而是转身离开,从此再也没有回来。他们甚至都没有道歉。这种漠不关心的态度真的让人愤怒。此外,这也很令人气愤。我无法联系到任何真人,所以这些误导性信息就没人能纠正了。我只是想分享一下这次极其糟糕的体验,希望下次再有此类优惠活动时,他们能修改表述方式,或者给出准确的信息,以免其他人陷入和我一样的境地。我可不想让任何人经历这种事。