点评:Cześć, jeśli ktoś wybiera sie na Sri Lankę do hotelu Mermaid hotel & Club polecam Amith Tours. Chlopak bardzo sympatyczny. Ogólnie załatwi wszystko i pokaże wam to co chcecie i jeszcze zaproponuje coś od siebie. Jest bardzo gościnny ma przecudowną rodzinkę... żona jest bardzo sympatyczna i kochana (przyrządza najlepsze ryby i sałatki) ugosci was jakbyście byli z rodziny. A dzieciaczki ich są bardzo grzeczne i dobrze wychowane. Takie cukierki. Amitha brat również i jego córki też. Zapewnili nam super zabawę. Pyszna kolacja tzw. polish nigh z fajerwerkami, karaoke po lankijsku (i po polsku też) I tańcami. Jak wrócę na Sri Lankę to tylko do nich. Skradlivmoje serce. Z Amithem wycieczki były cudowne, pokazał nam cudowne plaże, wodospady Sri Lankę, która jest przepiękna. Ogólnie chlopak jest godny polecenia. Musicie go poznać , bo dużo by można pisać.
翻译:嗨,如果有人要去斯里兰卡的美人鱼酒店及俱乐部 (Mermaid Hotel & Club),我强烈推荐 Amith Tours。他是个非常棒的人,会安排好一切,带你去你想去的地方,甚至还会提供一些建议。他非常热情好客,而且他有一个很棒的家庭……他的妻子非常和蔼可亲(她做的鱼和沙拉超级好吃),会像对待家人一样款待你。他们的孩子也很有礼貌,非常懂事。Amith 的兄弟和女儿们也一样。他们确保我们玩得非常开心。我们享用了一顿美味的波兰之夜晚餐,还有烟花表演、斯里兰卡卡拉OK(当然也唱波兰卡拉OK)和舞蹈。如果我再去斯里兰卡,我一定会选择他们。他真的太可爱了。我们和 Amith 一起度过了美好的旅程;他带我们去了美丽的海滩和瀑布,斯里兰卡真的太美了。总而言之,他非常值得推荐。你一定要见见他,因为他真的太棒了,还有很多故事可以讲。