点评:Otel konsept olarak iyi olsada hizmet kaliteleri cok kötüydü, 13 mayıs saat 18:00-19:00 arasında torpik bar kısmında bira ve cips alıp oturarak eşim ve kuzenimi bekliyordum, sonrasında bar kısmına, wc yerini sorarak yerimden ayrıldım, geldigimdeyse cips ve biram’ı çöpe atmıslardı, gelip sordugumda ise biz gittiginizi sanmıştık dedi, bu mümkün değildi cünkü tüm eşyalarım masanın üzerindeydi, onlara da söyledigimde hak verdiler sonrasında çokta hoşnut olmayan tavırla bira ikram edelim dediler, yanında da bayat bir çerez ikramı bulundular. Sorun cıkartmak istemedim ve oturup bizimkileri beklerken bu defa oturdugum sandalyedeki minderleri toplamaya başladılar, üstelik diğer masada ki minderler daha dururken, fotografta paylaşacagım.. bar da ki sarışın şef ve ekibinde ciddi bir uslup sorunu oldugunu düsünüyorum. Kovar bir tavırda gönderme isteği hoş değildi. Sonrasında kuzenim ve eşimde geldiginde oturdugumuz minderleri hızlıca topladıklarını gördüklerinde herkes birbirine bakıp bu tavrı anlamaya çalıştı. Böylesi lüks bir konseptte hakkettigimiz tavırlar asla bunlar olamaz. Kabul etmiyorum. Bunu haricinde bar’ın hemen arkasındaki wc’lerde de malzeme eksikligi (peçete) ve hijyen problemi vardı..
翻译:虽然这家酒店的理念不错,但服务质量实在太差。5月13日下午6点到7点之间,我在Torpik酒吧等妻子和表妹,买了啤酒和薯片。之后我去问洗手间在哪儿。回来的时候,他们把我的薯片和啤酒都扔进了垃圾桶。我问他们怎么回事,他们说以为我走了,但这不可能,因为我的东西都还在桌子上。我跟他们解释之后,他们也承认了,然后态度很不友好地递给我一杯啤酒和一些不新鲜的零食。我不想闹事,就坐着等家人。后来他们开始收走我椅子上的垫子,而其他桌子的垫子还留在那儿。我会把照片发给大家。我觉得酒吧那位金发厨师和他的团队的服务态度有问题,他们这种冷漠的态度令人无法接受。后来我表妹和妻子到的时候,大家面面相觑,试图弄明白为什么他们迅速地把我们坐的垫子都收走了。在这种豪华的环境中,我们绝对不应该受到这样的待遇。我无法接受。除此之外,吧台后面的洗手间也存在卫生问题,而且餐巾纸也不够用。