点评:wij waren om 17.30 uur in Gelsenkirchen, helaas geen internetverbinding, wel het stadion gevonden, inmiddels 18.00 uur Het duurde daarna ca 3/4 uur om een stukje van pakweg 500 m. te overbruggen om bij de parkeerplaats naast het stadion te komen.Kwam omdat er geen verkeersregelaars stonden. Uiteindelijk gingen we om 19.40 uur naar binnen; de parkeerplaats was al vrijwel vol.. Kontrole op meegebrachte drank en broodjes; konden alles inleveren in een grote ton. Wachten op het voorprogramma van een 13 in een dozijn rockbandje uit Costa Rica :begon om 19,55 uur te spelen tot 20.30 uur. Mannen deden hun best, maar was verder niet veel bijzonders. Arena was denk ik vrijwel uitverkocht (10000 man/vrouw?)
Om 21.00 uur begon Foreigner; band speelde goed, alleen de orgelsolo met drumsolo duurde te lang. En tot onze verbazing gaf de zanger om 22.30 uur aan dat ze het laatste nummer gingen spelen. Dus nog geen 1.5 uur gespeeld en dat voor 78 euro! Wij zij toen vertrokken om niet in de file uit de P-plaats te belanden (misschien heeft de band langer gespeeld). Om 11.30 uur weer thuis . Foreigner op zich goed.
Theo van den Broek Didam
翻译:我们下午5点半到达盖尔森基兴;可惜没有网络,不过我们还是找到了体育场,那时已经是下午6点了。之后,我们花了大约45分钟才走完大约500米的路程到达体育场旁边的停车场。这是因为没有交通管制员。最终,我们在晚上7点40分进入体育场;停车场几乎已经停满了。工作人员检查了我们带来的饮料和三明治;我们必须把所有东西都放到一个大箱子里。我们等着开场乐队,一个来自哥斯达黎加的普通摇滚乐队:他们从晚上7点55分开始演出,一直持续到晚上8点半。乐队成员尽力了,但除此之外,没什么特别的。我觉得体育馆几乎满座了(大概1万人?)。Foreigner乐队晚上9点开始演出;乐队演奏得很好,只是风琴独奏和鼓独奏的时间有点长。出乎我们意料的是,晚上10点半,歌手宣布他们要演奏最后一首歌了。所以他们只演奏了不到一个半小时,票价却要78欧元!为了避免离开停车场时堵车(也许乐队会继续演奏),我们只好提前离开了。第二天上午11点半到家。Foreigner乐队本身还不错。
Theo van den Broek Didam