点评:Onlangs hebben wij de Color-line van Kiel naar Oslo genomen.
Prachtige boot en keurige kamers, restaurant ook geweldig!
Het was school-vakantie en de boot had dan ook heel veel jeugd aan boord .
(+/-1000 kinderen) aan boord. De jongeren (in de leeftijd van 12 tot 16 jaar) renden , schreeuwden en stoeiden in de hal en zaten met wel 15 man op de trappen zodat alle gasten er overheen en omheen moesten manouvreren. Blikjes vlogen door de lucht en er werd met een winkelmandje gegooid, dit onder luid gelach van de jeugd. Ze gingen ook tegen ons te keer omdat ik was begonnen dit vast te leggen op mijn telefoon dat was erg intimiderend. Dit gedrag bleef maar gaande, wij durfden niet op de staan om deze hal bij de liften te verlaten. Laat in de avond gingen ze rennen en schreeuwen door de gangen van de kamers. Echt niet normaal! Heb de beveiliging erop aan gesproken en deze zeiden dat ze vanaf 17.00 uur pas in dienst waren en dat er daarom geen toezicht was. Er waren slechts 2 beveiligers aanwezig op deze boot, wat naar ons inziens veel te weinig is vooral in de schoolvakantie periode.
Al met al een heel vervelende, frustrerende ervaring!!
De terugreis ging wel voorspoedig
翻译:我们最近乘坐了从基尔到奥斯陆的彩色游轮。
船很漂亮,房间也很整洁,餐厅也棒极了!
当时正值学校假期,船上挤满了年轻人(大约1000名儿童)。这些年轻人(年龄在12到16岁之间)在走廊里跑来跑去、大喊大叫、打闹嬉戏,其中多达15个人坐在楼梯上,迫使所有乘客不得不绕着他们走。易拉罐在空中乱飞,购物车也被扔来扔去,引得年轻人哄堂大笑。他们还冲我们大喊大叫,因为我开始用手机录像,这让我们感到非常害怕。这种行为持续不断;我们不敢离开靠近电梯的走廊。那天晚上很晚的时候,他们开始在房间的走廊里跑来跑去、大喊大叫。简直太过分了!我跟保安说了这件事,他们说下午5点才上班,所以当时没有人监管。船上只有两名保安,我们认为人数远远不够,尤其是在学校假期期间。
总而言之,这是一次非常不愉快且令人沮丧的经历!
返程很顺利。