点评:Polecam safarii z Hello Tanzania. Mieliśmy wycieczkę zorganizowaną indywidualnie zgodnie z naszymi preferencjami. Czuliśmy się cały czas zaopiekowani, wszystko było świetnie zorganizowane i cały czas byliśmy w kontakcie z organizatorami mimo problemów z internetem. Pierwszego dnia odbyliśmy ok. 3-godzinne safari po parku Mikumi. Przewodnik nie mówił doskonale po angielsku, ale bardzo starał się pokazać nam jak najwięcej zwierząt i udało się. Już pierwszego dnia widzieliśmy większość interesującej nas fauny, a nocleg na terenie parku narodowego był ciekawym doświadczeniem. Następnego dnia kontynuowaliśmy safari od rana z innym przewodnikiem, który przekazał nam wiele ciekawostek. Kolejnym punktem wycieczki był wodospad Chizua, do którego udaliśmy się ze wspaniałą przewodniczką Magreth. Tego samego dnia wieczorem byliśmy jeszcze na chwilę w wiosce Masajów. Ostatniego dnia wycieczki pojechaliśmy do Morogoro, gdzie odbyliśmy trekking po górach Uluguru, zobaczyliśmy kolejny piękny wodospad i mieliśmy nawet okazję przejechać się boda boda. Wycieczka z Hello Tanzania była dla nas świetną przygodą, którą będziemy miłe wspominać i na pewno kiedyś wrócimy.
翻译:我强烈推荐Hello Tanzania的野生动物之旅。我们预订的是根据我们个人喜好量身定制的行程。整个旅程我们都受到了无微不至的照顾,一切都安排得井井有条,即使网络有些问题,我们也能随时与组织者保持联系。第一天,我们参加了三个小时的米库米国家公园野生动物之旅。导游的英语不太流利,但他尽力向我们展示了尽可能多的动物,而且他做到了。第一天我们就看到了大部分我们感兴趣的动物,在国家公园过夜也是一次令人难忘的体验。第二天早上,我们换了一位导游继续我们的野生动物之旅,他给我们讲解了很多有趣的知识。下一站是奇祖阿瀑布,我们和我们出色的导游玛格丽特一起游览了那里。当天晚上,我们在一个马赛村庄短暂地停留了一会儿。旅程的最后一天,我们去了莫罗戈罗,在那里我们在乌卢古鲁山脉徒步旅行,欣赏了另一个美丽的瀑布,甚至还有机会体验了摩托车。 Hello Tanzania safari 是一次精彩的冒险之旅,我们将永远铭记于心,并且一定会再次前往。