点评:Στη δεύτερη επίσκεψη στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στη Λισαβόνα, αποφασίσαμε να κάνουμε την ολοήμερη εκδρομή που μας πρότεινε το ταξιδιωτικό. Φυσικά ήταν η καλύτερη απόφαση, γιατί;
Καταρχήν είχαμε ένα φανταστικό ξεναγό, τον Ραφαέλ, ο οποίος έκανε την ξενάγηση στο τόσο στα ισπανικά όσο και στα αγγλικά καθώς το γκρουπ μας ήταν 7 άτομα με μίνι βαν, όπου 4 ήταν Ισπανοί και οι υπόλοιποι ξέραμε Αγγλικά!
Ιστορικά αξιοθέατα της Πορτογαλίας, έθιμα, ιστορία, όλα αυτά στη διαδρομή για τη Σίντρα! Εκεί περπατήσαμε και ανεβήκαμε στα παλάτια και μείναμε έκπληκτοι από την ομορφιά του τοπίου και της ιστορίας του . Χρόνος ελεύθερος στο χωριό, και μετά cavo da Roca, το δυτικότερο σημείο της Ευρώπης! Μετά το στόμα του διαβόλου, Κασκάις, Εστορίλ και επιστροφή το απόγευμα γεμάτοι από εικόνες και συναισθήματα. Και το κερασάκι ήταν ένα απολαυστικό τραγούδι Φάντο από τον Ραφαέλ. Το καλύτερο για να ολοκληρωθεί η εκδρομή.
Φανταστική εκδρομή, θα σας την πρότεινα ανεπιφύλακτα. Αξίζει κάθε ευρώ!
翻译:第二次去葡萄牙,特别是里斯本,我们决定参加旅游指南推荐的一日游。这当然是最明智的决定,为什么呢?
首先,我们遇到了一位非常棒的导游,拉斐尔。我们一行七人,挤在一辆小巴里,其中四位是西班牙人,其余四位都会说英语,所以拉斐尔用西班牙语和英语双语讲解。
一路前往辛特拉,沿途欣赏葡萄牙的历史古迹,了解当地的风俗习惯和文化历史!到达辛特拉后,我们漫步并攀登了宫殿,被那里的美景和历史深深震撼。之后,我们在村庄里自由活动,然后前往欧洲最西端的罗卡峡谷!之后,我们游览了魔鬼之口、卡斯凯什和埃斯托里尔,下午返回,一路沉浸在美景和感动之中。最后,拉斐尔还为我们演唱了一首动听的法朵歌曲,为这次旅行画上了完美的句号。
这是一次非常棒的旅行,我强烈推荐!绝对物超所值!