点评:Tijdens mijn vakantie op Madeira heb ik een onvergetelijke paraglidingvlucht gemaakt met piloot Remi van “I Can Fly op Madeira” — en wát een bijzondere ervaring!
De reservering verliep vlot via whatsapp en hierna ontving ik alle benodigde informatie.
Vanaf het eerste moment wist Remi mij op mijn gemak te stellen. Zijn rustige uitleg en ontspannen houding gaven mij meteen een veilig en vertrouwd gevoel. Je merkt dat hij enorm veel ervaring heeft en veiligheid voorop stelt.
Het moment dat we loskwamen van de berg voelde alsof een droom werkelijkheid werd. Zweven boven het landschap van Madeira, de oceaan onder je, de bergen om je heen… magisch gewoon!’
Remi is professioneel, vriendelijk, geduldig en duidelijk gepassioneerd over wat hij doet. Daardoor kun je volledig ontspannen en alleen maar genieten van het vliegen.
Als je op Madeira bent en wilt paragliden, kan ik een vlucht met Remi Peres van I Can Fly in Madeira absoluut aanbevelen. Een ervaring om nooit te vergeten! 🌄🪂🫶🏻
Tip: boek de Full-video-package! Nog voordat ik terug was in ons appartement, had ik al prachtig scherpe foto’s en video via whatsapp en later per We-transfer ontvangen.
翻译:在马德拉岛度假期间,我体验了一次难忘的滑翔伞飞行,飞行员是来自“I Can Fly op Madeira”的Remi——真是一次特别的体验!
通过WhatsApp预订非常顺利,之后我收到了所有必要的信息。
从一开始,Remi就让我感到很放松。他沉稳的讲解和轻松的举止立刻让我感到安全和安心。看得出来他经验丰富,而且非常注重安全。
当我们从山上腾空而起的那一刻,感觉就像梦想成真。翱翔在马德拉岛的壮丽景色之上,脚下是浩瀚的海洋,四周群山环绕……简直太神奇了!
Remi专业、友善、耐心,而且显然对他的工作充满热情。正因如此,你可以完全放松身心,尽情享受飞行。
如果你在马德拉岛,并且想体验滑翔伞,我强烈推荐你选择“I Can Fly in Madeira”的Remi Peres。这将是一次你永生难忘的体验! 🌄🪂🫶🏻
小贴士:预订完整视频套餐!我还没回到公寓,就已经通过 WhatsApp 收到了清晰的照片和视频,后来又通过 WeTransfer 收到了。