点评:Wij zijn met ons gezin van 5 personen naar Landgoed De Meerberg in Teteringen bij Breda geweest voor een ijsbad sessie met Mike Mol. We hadden niet goed kunnen bedenken wat we ervan moesten verwachten, maar wat was dit een ontzettend fijne en bijzondere ervaring!
Mike nam uitgebreid de tijd voor ademhaling, ontspanning en bewustwording voordat we het ijsbad in gingen. De manier waarop hij ons begeleidde was rustig, professioneel en tegelijkertijd heel persoonlijk. Heel bijzonder was de muzikale begeleiding met zijn trompet. De muziek hielp ons om ons te concentreren op onze ademhaling en gaf de sessie een bijna meditatieve sfeer. 🎺
Ook de locatie zelf heeft veel bijgedragen aan de ervaring. Landgoed De Meerberg is een prachtige, rustige plek midden in het groen. Je hebt echt het gevoel dat je even helemaal weg bent, terwijl je zo dichtbij Breda bent. De combinatie van de natuur, de ruimte en de rust past ontzettend goed bij een activiteit als deze.
En dan de gastvrijheid van Huib en Kathelijn. We voelden ons vanaf het eerste moment welkom. Na afloop stond er een heerlijke zelfgemaakte soep voor ons klaar en hadden ze ook nog lekkere verse broodjes gebakken. Dat maakte de ervaring helemaal compleet. ❤️
Wat wij zo mooi vonden, is dat dit niet alleen een ijsbad was, maar echt een complete ervaring: samen als gezin iets nieuws doen, uit je comfortzone stappen, bewust met je ademhaling bezig zijn en daarna gezellig samen napraten in zo’n prachtige omgeving.
Wij kijken met een heel goed gevoel terug op deze middag en zouden het zeker aanraden aan gezinnen, vriendengroepen of andere groepen die samen iets bijzonders willen beleven.
Dankjewel Mike, Huib en Kathelijn voor jullie warme ontvangst en deze prachtige ervaring op Landgoed De Meerberg! 🧊🌿🎺❤️
翻译:我们一家五口人前往位于布雷达附近泰特林根的德梅尔贝赫庄园,参加由迈克·莫尔带领的冰水浴体验。我们原本不太清楚该期待什么,但这绝对是一次极其愉快且特别的体验!
在进入冰水浴之前,迈克花了大量时间引导我们进行呼吸练习、放松身心的训练以及提升自我觉察力。他引导我们的方式既沉稳又专业,同时还充满了个人关怀。尤为特别的是他用小号进行的音乐伴奏。音乐帮助我们集中注意力于呼吸上,让整个环节呈现出一种近乎冥想的氛围。🎺
地点的选择也极大地提升了体验感。De Meerberg庄园是一片坐落在绿意之中的美丽而宁静之地。虽然离布雷达很近,但在这里你真的能感受到一种完全远离尘嚣的感觉。大自然、宽敞的环境与宁静的氛围,与此类活动可谓相得益彰。还有Huib和Kathelijn的热情好客。从第一刻起我们就感觉自己备受欢迎。结束后,他们为我们准备了美味的自制汤品,还烤了新鲜可口的面包。这让整个体验更加完美。❤️
我们觉得很棒的一点是,这可不只是一次冷水浴而已,而完全是一次完整的体验:全家人一起尝试新事物,走出舒适区。有意识地关注自己的呼吸,随后在如此美丽的环境中愉快地畅谈。
我们回想起那个下午时心中满是温暖,绝对会向那些希望共同体验特别时刻的家庭、朋友团体或其他群体推荐这里。
感谢迈克、休布和凯特琳热情的接待,以及在德梅尔贝赫庄园带给我们的美好体验!🧊🌿🎺❤️