点评:We hebben een geweldige tijd gehad met Bijay en zijn vriend tijdens onze privé jungle-tour van vier dagen naar Madi Village. Het verblijf in Madi voelde echt alsof we even terug in de tijd gingen. We werden ontvangen door een ontzettend lief gezin, wat de ervaring extra bijzonder maakte. Dit was zonder twijfel een van de hoogtepunten van onze reis.
De tour zat vol prachtige momenten: de rustige boottocht door de jungle, de dagelijkse wandelingen op zoek naar wildlife en als absoluut hoogtepunt het slapen midden in de jungle. Het voelde echt als een avontuur.
Onze gidsen waren zeer ervaren en hadden veel kennis over de natuur en de dieren in het gebied. Hun passie voor de jungle en alles wat daar leeft was duidelijk voelbaar en maakte de ervaring nog specialer. Ze deden er alles aan om ons zoveel mogelijk te laten zien, maar veiligheid stond altijd voorop.
We hebben ontzettend gelachen en veel geleerd. We kunnen deze tour dan ook absoluut aanraden aan iedereen die de jungle echt wil beleven!
翻译:在为期四天的马迪村私人丛林之旅中,我们和比杰以及他的朋友度过了美好的时光。住在马迪村,仿佛穿越回了过去。热情好客的一家人让我们倍感温暖,也让这次旅行更加难忘。这无疑是我们此行的一大亮点。
旅途中充满了美好的瞬间:在丛林中悠闲地乘船游览,每天徒步寻找野生动物,以及最令人难忘的——在丛林深处露营。这真是一次难忘的探险之旅。
我们的向导经验丰富,对当地的自然环境和动物了如指掌。他们对丛林以及生活在其中的一切充满热情,这一点显而易见,也让我们的体验更加特别。他们尽力向我们展示尽可能多的东西,但安全始终是第一位的。
我们笑声不断,也学到了很多东西。因此,我们强烈推荐这次丛林之旅给所有真正想要体验丛林的人!