点评:Op aanraden van onze gastheer van de B&B bezochten we Alchemico Bar e Cose, met hoge verwachtingen – dit zou namelijk “de beste cocktailbar van Monopoli” zijn. Helaas werd dit bezoek een enorme teleurstelling.
Toen we naar de drankenkaart vroegen, kregen we als antwoord dat men daar niet mee werkte. “Gewoon iets bestellen,” was de boodschap. Dit zou nog kunnen werken in een echte cocktailbar met vakmanschap, maar wat volgde was allesbehalve dat. We kozen dan maar voor een gin-tonic in de hoop dat dit een creatieve of verzorgde interpretatie zou zijn. Niets bleek minder waar: de gin-tonic werd zonder finesse geserveerd – geen passende gin, geen bijzondere tonic, geen garnish. Gewoon een snel ingeschonken glas, zonder enige flair of uitleg.
De hele ervaring voelde ongeïnteresseerd en gemakzuchtig aan. We hebben ons drankje opgedronken en zijn meteen vertrokken – geen reden om te blijven.
Kortom: dit is géén plek voor liefhebbers van echte cocktails of attente bediening. Er zijn in Monopoli vast betere alternatieven.
翻译:在民宿主人的推荐下,我们满怀期待地去了Alchemico Bar e Cose酒吧——据说这里是“莫诺波利最好的鸡尾酒吧”。可惜的是,这次体验令人大失所望。
我们询问酒水单时,被告知他们不接受。“随便点点吧。”他们这样说。在一家技艺精湛的正宗鸡尾酒吧里,这或许还能接受,但接下来的体验却截然相反。我们点了一杯金汤力,希望它能有创意或精心调制。然而事实并非如此:金汤力的上菜毫无技巧——没有合适的金汤力,没有特制的汤力,也没有装饰。只是匆匆倒了一杯,没有任何花哨的装饰或解释。
整个体验感觉冷漠而懒散。我们喝完酒就立刻离开了——没有留下的理由。
简而言之:这里不适合喜欢正宗鸡尾酒或周到服务的顾客。在莫诺波利肯定有更好的选择。