点评:Allereerst de complimenten voor de nieuwe bedden bij Club Cabana. Top!
Echter een groot contrast met de bediening. Bij aankomst onze bedjes betaald en drinken besteld. Na 1 uur en 45 minuten niemand gezien om iets te kunnen bestellen. Toen we de dame uit de wijk ernaast ernaar vroegen, nadat we erheen gelopen waren, vertelde ze dat ze een collega zou sturen.
Na weer een kwartier niemand om bij te bestellen weer naar deze dame gelopen en ze wees ons op de supervisor, een meneer in witte kleding, deze reageerde op de vraag waarom we al zo lang niemand in de wijk hadden, gestressed en ronduit agressief. Hij verweet ons zelfs dat we een gereserveerd bedje hadden gepakt en dat er een handdoek op lag. Beide niet waar trouwens, want hebben netjes gevraagd aan de dame waarbij we de bedjes betaalden, of we er konden gaan liggen.
Toen we het ons bestelde eten uiteindelijk kregen, bleek dat de 20 oz spareribs, nog geen 10 oz spareribs te zijn.
Heb net netjes een e-mail gestuurd naar de klantenservice, maar nooit een reactie gekregen.
Bijzonder om zo bejegend te worden.
Advies: ga naar een van de andere stranden, ze zijn de helft tot driekwart goedkoper en wordt er vriendelijker geholpen.
翻译:首先,我要赞扬一下Club Cabana的新床,真是太棒了!
然而,服务却截然不同。我们到达后,付了床位费并点了饮料。一个小时四十五分钟过去了,我们都没见到人来点餐。我们走过去问了隔壁街区的一位女士,她说会派同事过来。
又过了15分钟,还是没人来点餐,我们只好再次去找那位女士,她指给我们看主管,一个穿白衣服的男人。当我们问他为什么这么久都没人过来时,他反应非常激烈,甚至带有攻击性。他甚至指责我们占了预订的床位,还在上面铺了条毛巾。顺便说一句,这些都不是真的,因为我们礼貌地问过付了床位费的那位女士,我们是否可以躺在那里。
最后,当我们终于吃到食物时,发现20盎司的排骨竟然不到10盎司。
我刚给客服发了一封礼貌的邮件,但一直没收到回复。