点评:Had gebeld voor een hondenmand die alleen zij hebben in de omgeving, ik kom uit den haag. Kon langskomen de volgende dag op de fiets ( 30 km heen en 30 km terug maar goed, ik wilde hem uittesten dus ik moest wel). Werd erg goed geholpen door een monteur, later door een vriendelijke dame beiden in bedrijfskleding. Daarna kwam.er ineens een dame in burgerkleding zich bemoeien. Ik merkte aan alles dat zij niet wilde dat het apparaat gepast werd. Uiteindelijk kwam ook zij tot de conclusie dat hij wel paste. Maar hij kon er niet op gemonteerd worden zoals gister was toegezegd. Na veel zeuren van mijn kant kon het Uiteindelijk wel maar werden er ineens kosten voor berekend. Kortom personeel top, eigenaresse een beroepschagarijn. Ik zou er daarom nooit meer heengaan, maar zij waren helaas de enige importeur.
翻译:我打电话订购一个只有他们店里才有的狗窝,我住在海牙。第二天我骑车前往(单程30公里,往返60公里,不过没关系,我想试用一下,所以必须去)。一位身着工作服的维修师傅给予了我很周到的帮助,后来又有一位友好的女士也来帮忙。接着,突然有个穿便装的女士插了进来。从种种迹象来看,她并不希望那个设备被试用。最终,她也认定这个产品确实合适。但正如昨天所承诺的,它却无法安装上去。经过我的一再催促,最后虽然可以安装了,却又突然收取了费用。总之,员工们很棒,但老板娘是个十足的吝啬鬼。正因如此,我再也不会去那里了,可惜他们是唯一的进口商。