点评:Een zeer uitgebreide, heerlijke kookcursus gehad in een kleinschalige groep met ongekende persoonlijke aandacht! Er wordt op duidelijke wijze voldoende informatie gegeven over de ingrediënten en recepten, wat het erg leerzaam maakt. Daarnaast wordt de bereidingswijze eveneens goed uitgelegd.
Je wordt meegenomen in het gehele proces door allereerst op de markt verse ingrediënten te halen om de vervolgens te verwerken in heerlijke gerechten. Wij hadden springrolls met bananenbloem salade, gemarineerde vis van de bbq, bahn Xeo en een heerlijk dessert.
De persoonlijke, warmhartige aandacht die je krijgt is ongekend. We voelden ons direct thuis! Tijdens het nuttigen van de maaltijden kwam ter sprake dat ik de dag erna jarig was. Niet veel later (binnen 25min.) hadden ze als verrassing een prachtige verjaardagstaart geregeld. Een erg attent en lief gebaar, zeker als je je realiseert dat het écht binnen enkele minuten geregeld was.
Kortom: een aanrader voor iedereen!
翻译:我参加了一个内容丰富、美味可口的小班烹饪课程,老师们给予了我前所未有的悉心指导!他们清晰地讲解了食材和食谱,让课程充满知识性。烹饪方法也讲解得非常透彻。
从在市场挑选新鲜食材开始,到将它们融入美味佳肴,整个过程都得到了老师的指导。我们品尝了香蕉花沙拉春卷、腌制烤鱼、越南煎饼(bahn Xeo)和一道美味的甜点。
这里提供的贴心周到的服务无与伦比,让我们倍感宾至如归!用餐期间,大家聊到了我第二天过生日。没过多久(不到25分钟),他们就准备了一个漂亮的生日蛋糕作为惊喜。考虑到只用了短短几分钟,这真是一个贴心又甜蜜的举动。
总之:强烈推荐给大家!