点评:Wij kwamen aan op zondagochtend 08.45. Dit zou ik absoluut NIET aanraden. 45 min wachten op een ticket en dan nog 1,5 uur wachten tot dat je een bootje in kon. Wij zijn na het kopen van een ticket ‘‘s middags om 14.30 terug gekomen en toen konden we zo doorlopen tot aan de bootjes. Daar eenmaal aangekomen was het behoorlijk doordringen van een hoop Aziatische toeristen. Er gaan in een boot 4 mensen en wij waren met 2 volwassen en een kind van 2 jaar. Werden meerdere keren gewoon omver geduwd door de lokale en Aziatische toeristen ondanks dat we 2 mensen naast ons hadden staan met wie we een boot wilde delen. Behoorlijk chaotisch georganiseerd en onbeleefde mensen. Uiteindelijk werden en 2 Nederlandse mensen bij ons op de boot gezet en werden we dringend verteld dat we de route die we wilde volgen (zijn er 3) niet meer konden doen omdat het te lang zou duren. Al met al een mooie ervaring om het te zien maar jammer van de organisatie en als je niet van te toeristisch houd zou ik proberen zeker niet in het weekend te gaan
翻译:我们周日早上8:45到达。我绝对不推荐这个时间。我们等了45分钟才买到票,然后又等了一个半小时才登船。买完票后,我们下午2:30返回,可以直接走到船边。到了那里,发现船上挤满了亚洲游客。每艘船限乘四人,我们是两个大人和一个两岁的孩子。尽管我们旁边有两个人想拼船,但还是被当地人和亚洲游客推搡了好几次。组织混乱,工作人员态度也很差。最后,船上安排了两个荷兰人,我们被严厉地告知不能走我们想走的路线(我们一共三个人),因为那样太费时间。总而言之,这是一次很棒的体验,但组织工作实在令人失望。如果你不喜欢人太多,我强烈建议你避开周末去。