点评:Vi havde fornøjelsen af at finde denne lille perle udenfor salsomaggiore centrum. En flot og gammelt privatejet vinslot, beliggende med udsigt udover det flotte bakkede landskab. Vi blev mødt af de søde værter med stor venlighed og havde hjemmefra bestilt vin smagning med 5 vin lokalt produceret af deres egne vinmarker som alle var super lækre. Desuden bestilte vi et lækkert ostebræt med tre forskellige parmesanoste heraf en 32 mdr modnet parmesan fra deres egne brune køer, og det smagte helt fantastisk. Vi var et ungt par afsted og kan klart anbefale stedet med dets skønne atmosfære, lækre vin og snacks. Særligt fantastisk oplevelse at bestille vinsmagning til om aftenen med mulighed for at rykke ud nyde solnedgangen fra deres store terrasse.
Fantastisk oplevelse hvis man er på udkig efter lidt mere end bare en vinsmagning.
翻译:我们很幸运地在萨尔索马焦雷中心以外发现了这座小瑰宝。这是一座漂亮且历史悠久的私人葡萄酒庄园,坐拥这片美丽的多丘陵地貌的景致。热情好客的主人亲切地接待了我们,我们事先还预订了品酒服务,品尝了5种产自他们自家葡萄园的葡萄酒,每一款都极为美味。此外,我们还点了一份诱人的奶酪拼盘,里面有三种不同的帕尔马干酪,其中有一种是由他们自家饲养的褐色奶牛所产、经过32个月熟成的帕尔马干酪。味道简直棒极了。我们是一对年轻情侣,强烈推荐这个地方——这里氛围宜人,葡萄酒和小吃也都很美味。特别棒的体验是晚上可以预约品酒服务,还能从他们家宽敞的露台上欣赏日落。
如果你追求的不仅仅是一次普通的品酒体验,那这里绝对是个绝佳之选。