点评:TEK KELİMEYLE REZALETTT GİTMEYİN BUNLARA PARA KAZANDIRMAYIN REZALET BİR TEKNE HERYER PİSLİK İÇİNDE YÜRÜRKEN AYAĞINIZA KIL TÜY NE YEMEK ARTIKLARI NE ARARSANIZ VAR DİĞER TEKNELERDE YÜZMEK İÇİN MAKARNA VERİLİRKEN BURDA VERİLMEDİ CAN YELEĞİ VERDİLER ONDADA BOĞDULAR GİTTİM ÇIKARIN DEDİM DİĞER ÇALIŞAN KİM YAPTI BUNU DEDİ BOYNUNUZU KIRABİLİRDİ DEDİ YEMEKLER ÇOOOK KÖTÜ BALIK KURUYDU ZATEN YEMEKLER KÖPÜK TABAKTA VERİLİYOR TAM ANLAMIYLA ÇOK KÖTÜ REZİLLİK RESMEN REZİLLİKK İÇECEKLER TEKNEDE 3 KATI FİYATINDA 50 LİRALIK ŞEYİ 150 LİRAYA SATIYORLAR TEKNEDEN İNERKEN MERDİVENİ ÇOK TEHLİKELİ AYAĞIMIZ KAYMASIN DİYE SÜRÜNE SÜRÜNE GİTTİK BİRDE MERDİVENİNİN ÜST KISMINDA TUTUNCAK YER YOKK SOMRADAN GELİYOR ORADA DÜŞME TEHLİKESİ YAŞAYABİLİRSİNİZ KOYLAR ÇOK GÜZEL GİDİN BAŞKA TEKNELERE BAŞVURUN EMİN OLUN BU İŞLETMEDEN İYİDİR KOYLARDA KISA SÜREDE DURUYORLAR DÖNÜŞTE EVE GİDERKEN YAVAŞ YAVAŞ GİDİYOLAR SONRA DİYORLAR BİZ UZUN SÜRE TEKNE GEZİNTİSİ YAPIYORUZ KATİYEN YALANNN BİZ EVE DÖNERKEN DİĞER TEKNELER DAHA YÜZÜYODU ÜSTELİK ONLAR BİZDEN YARIM SAAT ÖNCE ÇIKMASINA RAĞMEN SAAT 10.45 DE HAREKET EDİCEZ DEDİLER 18.00 DA DÖNÜYORUZ DEDİLER YOOKK SAAT 11.20DE ÇIKTIK SAAT 18.00 OLMADAN DÖNDÜK REZİL İŞLETME BUNLARA PARA VERMEYİN GİDİN BAŞKA TEKNELERE BENİM DİYECEKLERİM BU KADAR
翻译:一句话,这是一种耻辱,不要去,不要让他们赚钱,这是一种耻辱,到处都是,到处都有电影,走路时,你还有头发和食物以及你想要的一切,而其他船给你意大利面去游泳,这里没有给,他们给了你一件救生衣,他们也把它淹死了,我去告诉你把它脱掉,另一个员工说是谁干的,他说他可能会打断你的脖子,食物很糟糕,鱼很干,食物放在泡沫盘子里,这完全是坏的,是一种耻辱,真正的真丢脸,船上的饮料价格是这里的三倍,50 里拉的东西只要 1 里拉。下船的时候,梯子很危险。我们不得不爬着以免脚滑倒。而且梯子顶端没有地方可以抓住。然后梯子从后面掉下来。你可能会有掉下去的危险。海湾非常漂亮。去试试其他船吧。肯定比这家好。他们在海湾短暂停留。回家时他们开得很慢。然后他们说我们要坐很长时间的船。这绝对是个谎言。当我们回家的时候,其他船来了。他还在游泳,尽管他们比我们早半个小时出发,他们说我们 10:45 出发,18:00 返回。不,我们11点20分出发,18点之前就回来了。太丢人了。别给他们钱。去别的船吧。我只想说这么多。