点评:Mijn dochter had door omstandigheden geen vervoer naar haar gala. Na wat rondkijken kwamen we uit bij Xavier. Nadat de gevraagde auto niet meer beschikbaar bleek te zijn kwam hij met een alternatief (VW Karmann Ghia). Nog fantastischer dan het verzoek.
Mijn man en vader zijn de auto op gaan halen. Xavier heeft zoveel passie voor zijn auto's en hij wil duidelijk zorgen dat zijn klanten een fenomenale dag hebben! Zowel mijn man als vader waren enorm enthousiast over alle aanwezige auto's, maar ook over Xavier.
Mijn vader heeft de auto (en mijn geweldig mooie dochter) naar haar gala gereden. Hij was net een kind in een snoepwinkel door de auto! Met het terugbrengen van de VW hebben mijn man en vader nog een soort van rondleiding gekregen en ik heb zoveel respect voor de manier hoe Xavier met zijn klanten omgaat.
Ik kan echt iedereen aanbevelen hier een kijkje te nemen als je een auto wilt huren. De eigenaar, maar ook de auto's (en prijs natuurlijk) zijn de allerbeste!
翻译:由于一些原因,我女儿没有车去参加她的晚宴。我们四处寻找租车服务后,最终找到了Xavier。当发现我们预定的车已经没有空车时,他给我们提供了一辆替代车(大众卡曼吉亚)。这辆车甚至比我们预定的还要棒。
我丈夫和父亲去取车。Xavier对他的车充满热情,他显然希望确保他的客户拥有一个难忘的夜晚!我丈夫和父亲不仅对现场的所有车辆赞不绝口,也对Xavier本人印象深刻。
我父亲开着车(带着我美丽动人的女儿)去了晚宴。他看到这辆车时兴奋得像个孩子进了糖果店!还车时,我丈夫和父亲还参观了一下车子,我对Xavier对待客户的方式非常敬佩。
如果您想租车,我真心推荐大家来这里看看。老板、车辆(当然还有价格)都是一流的!