点评:Var på et familiebesøg i Albertslund, søndag d. 14/6-26, og havde et par timer til at se nogle steder i området. Var på cykel, og havde badetøj med i ryksækken, samt gaver købt i Føtex Albertslund. Men der var overskyet og lidt regn, men fik oplyst priser og åbningstider.
Besøgte Albertslund Stadion, og de har et stort idrætsanlæg, hvor de har fodbold,
tennis og cricket. Så også lidt af en ungdomskamp. De har fostret gode spillere, og
har en Hall of Fame, med landstræner Brian Riemer, Michael Mio Nielsen, samt Palle
"Plankeværk" Petersen. Burde ligge i 3. division, men er rykket ned i serie 2.
Albertslund if er tidligere Danmarksmester i indendørsfodbold (4-mands fodbold).
Kan huske i vinteren 1984/85, var jeg til et indendørsstævne for 17-21 årige spillere.
Der kom hold fra Sjælland og København, og jeg var med på et mix-hold fra Fyn.
(3 Åsumspillere og mig som OB-spiller som forstækning). Vi vandt 6-1 i første kamp,
og resultater og finale må stå i et arkiv i klubben. Kan huske nøjagtigt, hvor jeg sad
på bænken i omklædningsrummet med de røde mursten, og flotte bruse-kabiner.
Det er utroligt, at man kan huske så langt tilbage, med lugten af lakrids i kantinen,
og shampoo og deodorant. De Københavnske spillere havde nogle flotte kærester
med i omklædningsrummet, og ventede på, at vi 4 flotte fynboer skulle smide tøjet,
men vi måtte dække det 3. ben til med et håndklæde.
Der var også en KB spiller Henrik Eigenbrod som spillede i OB i sæsonen 1984, hvor
sæsonen var fra marts (når græsset blev grønt) til november. OB havde mange landsholdspillere i 1980*erne.
Ærgeligt, at Albertslund if kun ligger i Serie 2, men sådan er udviklingen, at de store
klubber, headhunter store talenter fra de små klubber.
Glæder mig til at svømme i friluftsbadet, men har udsat det til sommeren 2027.
翻译:6月14日星期日,我去阿尔伯茨伦探亲,有几个小时的时间可以游览周边地区。我骑着自行车,背包里装着泳衣以及在阿尔伯茨伦的Føtex购买的礼物。当时天多云且有点小雨,但我还是了解到了相关价格和开放时间。
我参观了阿尔伯茨伦体育场,那里有一个大型体育中心,可进行足球、网球和板球运动。当时还有一场青少年比赛。这里培养出了不少优秀球员,还设有一个名人堂,其中就包括国家队教练布赖恩·里默。迈克尔·米奥·尼尔森,还有帕勒·“Plankeværk”彼得森。他们本应处在第三级别联赛,但却降入了第二级别联赛。
阿尔伯茨伦德IF曾是丹麦室内足球(4人制足球)的冠军。
我记得在1984/85年的冬天,我参加了一场面向17至21岁球员的室内锦标赛。当时有来自西兰岛和哥本哈根的队伍参赛,而我则加入了由菲英岛球员组成的混合队。(队里有3名来自Åsum的球员,我作为OB队的球员作为补充)。我们在第一场比赛中以6比1获胜,比赛结果和决赛记录应该保存在俱乐部的档案中。我清楚地记得自己当时坐在哪里——
在那些红砖砌成、有着漂亮淋浴间的更衣室长椅上。
能记起那么久以前的事情真是不可思议:食堂里甘草糖的气味,
还有洗发水和除臭剂的味道。哥本哈根队的球员们带着漂亮的女友们待在更衣室里,
等着我们四个来自菲英岛的帅小伙脱下衣服,
但我们不得不用毛巾把第三条腿也遮起来。
还有一位名叫亨里克·艾根布罗德的哥本哈根队球员,他在1984赛季效力于OB队。赛季从三月(草开始变绿时)持续到十一月。20世纪80年代时,欧登塞队拥有许多国家队球员。
很可惜,阿尔伯茨伦德IF目前只处于第二级别联赛,但如今的发展趋势就是大俱乐部从小俱乐部那里挖走优秀人才。
我很期待能在露天泳池里游泳,不过打算把这件事留到2027年夏天再做。